... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Poviem na túto tému len jednu vetu: Pri tak drahých opravách by sa to stávať nemalo,lebo chyba mechanika može stáť daľšie peniaza zákazníka a to by si mal mechanik kurva rozmysliet ako pedantne všetko urobí!!!!!
TT-SIMIK napísal:To asi iba ja som taký KOKO......že sa najebal zo svetlami 24hodín čistého času,vylamal si na tom zuby,nechty,dorezal ruky,potil krv a kôli makrofotkám,jednej osuchanej parabole som bol za fušera prvého stupna(tým nenaražam na nič,na pána, ked sa mu to nepačilo,beriem),mne nestojí povest za posratých 100€ zisku a to nehovorím,že chalanovi čo som to namontoval,tak bol nadržaný s tých svetiel,ake su super,jak bohovo svietia,poškodenie po montáži nebolo žiadne vydiet,až na chrom....,dobré meno sa buduje pomaly,ale zlé meno sa kazí 3x rýchlejšie a to by si mali borci mechanici,ktory sa stali zo dna na den po kupeni káblika a pozretí pár videí na youtube(tým nenaražam konkretné na nikoho!!!!!) mechanikmi najvyššej kvality!!!!!
kolco napísal:Ten PÁN mechanik,ktorý už miliarde ludí poradil nemá na zaplatenie sociálky tak čo chceš aby ti vrátil 2000eček.Mám pocit že oni okolo serioznosti nešli ani omylom.Popálil si sa a aspon aj keď na tvoju škodu ostatným pre výstrahu.Niesi KOK.. tomu sa hovori serioznost!!! Cital som o tvojom nespokojnom zakaznikovi a klobuk dole ako si to vyriesil. Keby vsetci boli taky seriozny tak by to inak vypadalo. Mas moju poklonu aj ked ta nepoznam. LuboMT je clovek ktory absolutne stratil moju doveru a vobec nemam chut ist za nim do toho super servisu. Snad by si to vyzehlil keby zobral moju ponuku ze ja mu vratim tu jeho opravenu prevodovku a on mi vrati 2000 eciek.... nechal by som mu ju celu ved robi 535D ako na beziacom pase ... lenze u neho o tom mozem len snivat. Keby na to pristupil myslim ze by si ocistil meno
PetoK napísal:
Presne tak![]()
![]()
![]()
Ja žasnem, ako niekto zoberie bez mihnutia oka 2t eur za takmer generálku prevodovky, a potom tu splieta nezmysly,ako za to nemôže a on je v podstate chudáčik, ktorý sa vlastne zľutoval nad zákazníkom a pustil sa mu do opravy bez odsúhlasenia ceny. To je základná chyba... Ale však nech si každý robí ako chce, potom nech sa nečuduje že tu má povesť úplného idiota, bez urážky. Každý normálny a seriózny mechanik, ktorý si vie vôbec vážiť že má prácu, by mu to bez reptania zobral a doriešil, aby bola spokojnosť na oboch stranách. Za takú cenu musí prevodovka radiť bez akýchkoľvek zaváhaní ako nová, a ani radšej nekomentujem debilitu, že o tom LuboMT vedel, a predsa ju vydal, ako 100% OK...
![]()
Kolco, daj tu potom výsledky čo ste zistili a čo a ako bolo urobené.
cilla napísal:NJN, pán opravár je tu zase ....
technicke-okienko/oprava-aut-prevodoviek-v-martine-skusenosti-t27902-15.html
lubomt napísal:Začínam nadobúdať presvedčenie že si novodobá matka Tereza.Aj tá stále pomáhala zadarmo.A ukoncim to tu tym, ze ponuku na napravu chyby dostal odo mna 2x, asi zatial nema cas. Takisto k tomu vrateniu penazi - tie veci v prevodovke su nove, poctivo kupene, ja nekradnem ak si to myslite a ani ich nevyrabam na kolene. Takisto do prevodovky nekupite nic neoriginal /mozno tak filter a tesnenie,olej/, vsetko su drahe casti. Ako vravi TT-Simik, zle meno sa spravi velmi rychlo, v tom ma velku pravdu a Vy tu len ohovarate, je tu o tom istom uz 12-stranok.
Podla Vas kradnem, nic neplatim, klamem, som velky frajer atd... Nikto z Vas ma osobne nepozna, ti co ma poznaju su myslim uplne ineho nazoru. Velakrat pomozem zadarmo,takisto poradim.... Ale ako poviete
lubomt napísal:Myslím že pri tejto téme sa divia už viacerý.Hej, by si sa divil
kolco napísal:Cena?Dodávatel?takze po dlhsej odmlke nakolko som nemal cas...problem vyrieseny auto radi tak ako ma :) este doriesim reklamaciu len nejak nestiham