... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Brancci
Autor témy
Auto: 318i E36, 330xd E46
Kraj: Trenčiansky

Vymena stareho CD-radia za cinak s GPS

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 10:47

Ahojte! Má niekto skúsenosti s výmenou pôvodného rádia za niečo nové multifunkčné? Napr. http://www.alibaba.com/product-gs/54247 ... 2_Din.html .
Tieto rádiá kvôli displeju zasahujú do ovládacieho panelu klimatizácie. Sú tieto čínske "rádiá" až tak chytré, že sa do nich dajú zapichnúť káble z klímy a potom obsluhovať cez ne?
Ak by to niekto v okolí mal a fungovalo by mu to, aj by dobehol mrknúť. PD.
Braňo

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Vymena stareho CD-radia za cinak s GPS

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 10:55

Klima sa dava o šufik nižšie, určite tie šikme radia nefunguju tak,že zapojiš do nich klimu a ovladaš...potrebueš aj druhy kastlik,kam sa ta klima bude zasuvať,alebo ten pôvodny upravit a orezat,aby tam klima vbehla.....potom už iba natahat gps a plug and play.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Brancci
Autor témy

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 11:07

Dik za odpoved. Musim doma presondovat, co sa da robit. Ale myslim, ze tam nic volne neni. Iba ak nejaka skrinka s dvierkami na papiere. Aj som si myslel, ze to tak bude a cinanci nebudu vediet ovladat klimu. ;/
b.

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 11:48

Kašli na to,to nie je rádio ale čistý šrot.

Brancci
Autor témy

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 11:52

Aj bych kaslal lenze ja som zavisly na mp3kach a som chory, ked mam menit 80-minutove cedecka kazdu chvilu. nevies nieco poradit? da sa pripojit nejaky "mp3 menic" do kufra??

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 12:21

radsej kup 1 din kvalitne MP3 radio alebo 2 dinove ale renomovane... tieto cinske srandy su sice multifunkcne ale za tych 600 eur sa neoplatia :) za to mozs mat pekne porobenu hudbu kvalitnejsim sposobom

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 16:57

ice.blade napísal:
radsej kup 1 din kvalitne MP3 radio alebo 2 dinove ale renomovane... tieto cinske srandy su sice multifunkcne ale za tych 600 eur sa neoplatia :) za to mozs mat pekne porobenu hudbu kvalitnejsim sposobom

presne tak

ale poradím ti vyberieš panel staré rádio, panel klímy, potom ideš nižšie a vyberieš šuflík ten čo je nad zapaľovačom tam je držiak naň, treba kúpiť aj stojan resp. držiak na panel klímy na to miesto kde bol šuflík, len je predražený a držať to tam bude aj bez neho. Potom len založíš nové rádio a ideš :thumbup: nič ťažké, celý internet je plný montáží takých rádií..... takže nabudúce skús radšej najskôr hľadať namiesto zakladania tém.......

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných