... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
Andreaz-BMWx5 napísal:Vedeli by ste mi niekto poradiť, kto máte skúsenosti s týmto automobilom načo si má dať človek pozor pri kúpe
rebel napísal:tak uz len 3,0i je do x5 idealny motor:)))Hlavne si daj pozor, aby si nekupil diesel
riso321 napísal:tak uz len 3,0i je do x5 idealny motor:)))
rebel napísal:... hlavne potom nejazdite predo mnou, bo zvyknem mavat otvorene okienko a tie naftove splodiny mi nechutia dychat a ani pocuvat ten skrekot vasho motoru.
Vomack no tak ked 3i netaha, tak 3d pojde ako raketa urcite![]()
![]()
voMacK napísal:si zabil:))) rebel ja som chcel tiez benzin do x5 ale 3,0 benzin som bol skusit a bol som uplne sklamany.3,0 benzin je super motor ale na x5 je to malo.v takej 3ke to ide super.nakonec som zebral 3,d a je to uz moje tretie bmw z 3,0d a som spokojny.necakal som ze ten motor z x5ku tak bude cvicit a to ju nemam any nacipovanu.ach moj boze![]()
![]()
![]()
pointa mojho prispevku bola to, ze to tvoje vychvalovanie 3.0i ako vyborneho motora do E53 je blbost. Chapem, ze niekto preferuje benzin, ale do E53 je ten motoro nevhodny, lebo oproti dieslu tam straca jednak v dynamike a jednak v spotrebe.
3.0i by som bral akurat vtedy, keby som najazdil kurefsky malo a na velmi kratkych tratiach...inak ten motor nedava zmysel
moju F10 som spmoneul aby si pochopil, ze dnesne diesle veselo utru benzinaky, nakolko BMW do ich vyvoja vraza nenormalne peniaze [hold zakaznici pytaju chrochty]
zvysok tvojho prispevku [o retarderoch, haluzkach a designu interieru] je natolko zcestny a idioticky, ze ho ani nehodlam komentovat.
p.s. vyhrazat sa niekomu o vytlaceni do jarku sa chod pred najblizsiu Zakladnu skolu, nie sem. Tu sa niekto kindermafiana na 10 rocnom srote s dynamickymi vlastnostami Fabie tazko niekto zlakne..
rebel napísal:Komu je malo 3.0i nech siahne po 4.8is :) Na slovenske cesty a predpisy ta 3.0i malo nie je.