... všetko o BMW ...
 a tieto sa mi velmi pacia a este som ich na e32 nevidel
  a tieto sa mi velmi pacia a este som ich na e32 nevidel
 je to fotene pred bytovkou v karlovke az budu pasovat aj dopredu a budem mat vsetky tak potom hodim komplet auto
  je to fotene pred bytovkou v karlovke az budu pasovat aj dopredu a budem mat vsetky tak potom hodim komplet auto tesil som sa na tie 121 vyzerali velmi dobre na sedme ale co uz budem musiet dalej hladat ved jar je este daleko takze mame kopec casu len jeden maly problem som dost vyberavy a hocico sa mi nepaci neviem topky su u mna 128 al. 121 ale bohuzial oboje su origo len 19" ale na druhej strane som uz videl aj 128 repliky 18" a 17" ale osobne mam zle skusenosti s replikami vyroba made in China takze este uvidim musim pozistovat viac co sa tyka tych replik
  tesil som sa na tie 121 vyzerali velmi dobre na sedme ale co uz budem musiet dalej hladat ved jar je este daleko takze mame kopec casu len jeden maly problem som dost vyberavy a hocico sa mi nepaci neviem topky su u mna 128 al. 121 ale bohuzial oboje su origo len 19" ale na druhej strane som uz videl aj 128 repliky 18" a 17" ale osobne mam zle skusenosti s replikami vyroba made in China takze este uvidim musim pozistovat viac co sa tyka tych replik
 za LPG zajtra pridam fotky
  za LPG zajtra pridam fotky Vídavam ju v Karlovke pri potravinách. Vždy mi srdce poskočí ked ju vidím a počujem.
 Vídavam ju v Karlovke pri potravinách. Vždy mi srdce poskočí ked ju vidím a počujem. 
Hugino napísal:Krásna 7čkaVídavam ju v Karlovke pri potravinách. Vždy mi srdce poskočí ked ju vidím a počujem.