... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: nastroj na diagnostiku

Streda, 31. Októbra 2012, 09:43

lukaslh napísal:
ja ta chapem :smile: pravdepodobne mas OBD II kabel s usb koncovkou a potrebujes len redukciu s obd na diag. 20-pin konektor...tu ju mas predaj-nd-bmw/najlacnejsi-diagnosticky-kabel-na-bmw-inpa-dis-carsoft-t59177.html?hilit=diagnostika za 12 eur aj s postovnym len ako pisal johnyfly1 na e36 je blba diagnostika cital som ze s usb kablom sa napojis akurat na jednotku pre airbag, central, ews....a motor nezdiagnostikujes! na to ti treba ten "superpocitac" - stary nb a kabel s COM portom
no ak predsa len kupis ten kabel a pojde ti tak sa mi ozvi, tiez chcem kupit diagnostiku

tak tak, klasika kline kablikom sa napichnete len na moduly, na riadiacu jednotku motora nie, na to sluzia ine kable ktore podporuju standard BMW protokol ale je dost mozne ze by fungoval aj dcan kabel s nastavenim NOCAN, nemal som moznost to vyskusat ale ked vyskusam a pojde dam vediet ;) predsa len svet ide dopredu a COM port by mal byt minulostou

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Streda, 31. Októbra 2012, 09:58

ak to pojde budem rad, co som pozeral v bazaroch tak uz je aj dost problem najt plne funkcny nb s COM portom
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 31. Októbra 2012, 10:11

alebo staci kupit original alebo cinsku napodobeninu origo diagnostiky a ta sa zapaja do "LAN" konektora :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní