... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
kondy
Autor témy
Auto: bmw 525 tds
Kraj: Trnavský

e 39 525tds

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:32

prosim vas kupil som si bmw e39 a mam snim dost velke problemi nefungujemi vobec klima ani kurenie!!!§ :evil: teciemi odniekal s motora nafta :? nejdemi zamikat auto :( nevitiami hmlovki a ani klakson nefunguje a dnes mi odysol imobilizer!!!!!! a na budykoch mi sviti erbeg,abs,rucna a neviem co vsetko PROSIM VAS VIEMI NIEKTO POMOCT?????? [-o< [-o< [-o< [-o<

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Re: e 39 525tds

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:18

Kua to načo kupujem auto s tolkymi chybami lebo bolo lacné? Počkaj koľko preinvestujes, od takýchto BMW ruky preč aj keď sú za bagatel.

Takéto veci cez fórum nevyriesis nájdite v okoli dobrého servisaka TT Simikovi zavolaj do Trnavy

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 09:41

no ale budem mat dost nahradnich dielou ale potrebujem spravit hlavne to startovanie a tie kontrolki co svietia!!!! a mas na toho tipka s tt cislo???

korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 22. Októbra 2012, 11:08

kondy napísal:
prosim vas kupil som si bmw e39 a mam snim dost velke problemi nefungujemi vobec klima ani kurenie!!!§ :evil: teciemi odniekal s motora nafta :? nejdemi zamikat auto :( nevitiami hmlovki a ani klakson nefunguje a dnes mi odysol imobilizer!!!!!! a na budykoch mi sviti erbeg,abs,rucna a neviem co vsetko PROSIM VAS VIEMI NIEKTO POMOCT?????? [-o< [-o< [-o< [-o<

Odniesť na odľahlé miesto, poliať benzínom a zapáliť... prípadne na ekologickú likvidáciu

potom ísť domov a sadnúť nad knihy a doučiť sa gramatiku a pravopis :wink:
INSTAGRAM: korado_korado

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 11:33

as tak zle to auto neni!! :cry: snazim sa zobudyt mrtve auto!! O:) toby sa malo cenit!!!! :D

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 11:34

potreboval by som vedet co moze byt stim kurenim!! :evil:

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 14:26

a tecie mi nafta s motora neviet co by to mohlo byt?? ](*,) ](*,) [-o< [-o< [-o<

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003

Pondelok, 22. Októbra 2012, 17:20

tak si to ujasnime

darmo sa tu budes pýtat hocikoho čo s tečucou naftou z motora (uplne pridrbla otazka ) a nikto si neda ani len namahu ti pisat

a vies prečo? pretože v sebe tolko nemaš aby si to bližšie špecifikoval odkial tečie atd takže nateba seru

ak chceš aby ti chalani poradili tak v prvom rade rač nafotiť fotky odkial ti ta nafta tečie kde je to od nafty a tak ti snať dokažeme pomôcť

zatim pa :thumbup:

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Pondelok, 22. Októbra 2012, 17:52

1."ten típek" je TT-Simik a je to jeden z klubových machrov na tieto autá :thumbup:
2.stačí trocha pohladať a hľa,kontakt na neho- sluzby/www-bmwtt-sk-tt-simik-t57749.html :-"
3.zaujímalo by ma,čím ťa to auto očarilo že si ho kúpil v aj takomto stave? [-(
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 22. Októbra 2012, 19:14

všetky problémy s elektrikou, hmlovky, central, imobilizer, kúrenie / klíma budú spojené s nejakou odpálenou jednotkou ktorá tieto riadi, kvalitná diagnostika napovie viac . . .

čo sa týka toho že ti tečie nafta, tak na to ti viem povedať len to že NIEKDE MÁŠ NETESNOSŤ, prepáč ale keď si ani neráčiš zhodiť plast z motora a pozrieť sa na vstreky a kuknúť sa na vstrekovacie čerpadlo či nezbadáš kde by mohla tiecť tá nafta tak nech ti ďalej tečie
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

MANIK88
Auto: BMW e39

Pondelok, 22. Októbra 2012, 19:52

ja som kupil moj bmw 525 tds a tiez to auto poriadne neslo a uz som tam toho pomenil dost a uz to fici len sa treba o to starat a trosku investovat ale bmw je bmw ty poviem

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 21:29

no chcem povedat len jedno som tu novi som lajk v tomto obore ale snzim sa ucit rychlo!!!cosa tika csuka 530d ked si taki mudry tak si viser oko!!!! auto mam sotva 2dni!! kazdy namna sere!!! asi to robylili tebe ked sa spravas takto!!!!! jak idiot :-# musim podakovat rudo zm za info! :thumbup: =D> no mojmu motoru halus je v tom ze som neska travil pol dna hladanim tej tecucej nafti ale nenasiel som nic!! :cry: cerpadlo to neni na 100%bude to asi nejaka hadyca mam us nejakeho tusaka de asi!! :mrgreen: no rozum mi stale stoji preco aleco je za vinu ze mi nejde kurenie!!!! :evil: co ma dascinovalo natom aute proste jak to povedat je popici!!! lubysami vo vsetkich smeroch!! O:) je to raketa a mam na tie auta slabost :lol: pred timto som mal e 30 d ale to nebolo ono!!! [-( snazim sa ozivit popici auto lebo ked ho porobym budeto fakt pecka!!!! :thumbup: investicije do tohoto auta nemam ziadny problem!!! :mrgreen: idem si za svojim snom a hotovo!!! :smile: ti co nemaju zaujem pomoct tak nech sa neozivaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: a daju pokoj!!!! ti co mi chcu pomot tak prijmem kazdu dobru radu!!! a dakujem!! :thumbup: autu ide na diagnostiku tento tizden a budem hnet mudrejsi!! pak vam dam vedet :mrgreen: ps:na pravopis vam serem! \:D/ \:D/

kondy
Autor témy

Pondelok, 22. Októbra 2012, 21:34

jasne neviete ako by som to mohol nastartovat ked mi odysiel imobylizer??? niekde som cital ze sa to da obejst!!!! #-o neviete ako?? 8-[

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 22. Októbra 2012, 21:58

treba na to niekoho kto to zdiagnostikuje, s pájkovačkou a skúšačkou to neporiešiš, ani to nemusí byť priamo ten EWS modul (imobilizér), ale odpálená nejaká iná RJ a preto neidú ani ostatné veci

nafta môže tiecť z čerpadla, z gumených hadičiek medzi vstrekmi (prepadové hadičky), a okolo palivového filtra
nasvieť si lampičkou pod čerpadlo je tam miesto kde keď tečie z čerpadla nafta tak tam sa tá nafta trochu nazberá
zhoď plastový kryt ktorý je medzi sacími parohami a vekom ventilov (3 imbusy) a keď tečie okolo tých prepadových hadičiek tak aj okolo vstrekov sa nazbiera nafta
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 22. Októbra 2012, 22:04

Chlapče chlapče, na gramatiku serieš, ľudí ktorí ťa chcú usmerniť obdarúvaš návrhmi na vysratie oka (csuka530d).
Čo slovo to blbosť, a ver tomu že blbosti sa nikomu nechce počúvať.
V prvom rade sa ukľudni, venuj prosím ťa pár hodín na prečítanie si fóra a hlavne sekcie e39, ver mi že nájdeš odpoveď na 90% tvojich otázok a problémov. Potom ak predsa len budeš mať problém, ktorý sa tu už 50x neriešil, kľudne napíš spisovnou slovenčinoum, v zmysluplnej forme aký máš problém a ver mi, že kto bude vedieť ti rád poradí.

PS_to admin: Nebolo by odveci keby novo vzniknutí členovia mali povedzme nejaký čas povolené len čítanie príspevkov a až potom by mohli prispievať, snaď by ich to donútilo najskôr čítať. A podobné témy by dúfam nevznikali, alebo len v menšej miere.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných