Piatok, 19. Októbra 2012, 10:40
Tak pani, pred 3 tyzdnami som sa k Vam do rodiny pridal kupou mojho prveho BMW, e61 535d rv.2005, Mpaket (prepacte o vybave neskor).
Nasledoval nejaky ten povinny a nutny servis - oleje, filtre, vymena podltakovych hadic, termostatov atd..
So zaujimavostou sledujem toto forum, najde sa tu kopec uzitocnych rad a navodov, priznavam sa nie som moc na vypisovanie prispevkov, ale dnesne rano a prekvapenie na parkovisku ma k tomu donutilo.
Jednoducho povedane - idem sa sem vyzalovat ako take decko (dufam, ze sa mi tym troska ulavi), a len Vas vsetkych poinformovat co za obcanov medzi nami chodi resp. jazdi.
Takze rano pridem k autu, pozriem nan, a ak by mi v tej chvilu niekot pichol kudlu do krcnej tepny, nepotecie ani kvapka (vid obrazky nizsie)..
Auto posunute o pol metra k susedovi co parkoval predo mnou, zozadu buchnute, zpredu dooskierane (od toho ako ma pravdepodobne Obcan nacuval odzadu)...co k tomu povedat, ziadny odkaz, kontakt na papieriku, len na zemi rozbite sklo od Obcana, kusky Obcanovho tmelu so striebornou farbou, moja koncovka, atd...
Co dodat...neda mi pokoj myslienka, co by sa dialo s Obcanom ak by som mal tu cest.
Takze k radosti z auticka, pribudne tato smutna nutnost poriesit aj takuto vec.
Nie je mi luto investovat do auta, co si vypta - je to podla mna nutnost kedze Vam to auto oplati spolahlivostou, radostou z jazdy, avsak takato vec vie spravit velmi velku vrasku na cele...
-
Prílohy
-

- DSC_0039.jpg (50.8 KiB) 5005 zobrazení
-

- DSC_0044.jpg (96.23 KiB) 5023 zobrazení
-

- DSC_0042.jpg (95.82 KiB) 5023 zobrazení
Naposledy upravil/-a
dudo v Streda, 17. Septembra 2014, 10:45, upravené celkom 1 krát.