... všetko o BMW ...
Brano13 napísal:Cosi myslite o tomto:
http://www.ebay.com/itm/200764534961
Niekde na zlavomate som to nasiel za 8-10 Eura po zlave
Tych par drobnych za pokus stoji.
Mate niekto skusenosti s transmitermi? Aka je kvalita? Je to pocuvatelne?
cretino napísal:..cely transmitter stoji za <>.. ci si ho kupis za 3€ alebo za 30.. jasne, da sa to pocuvat, pokial stojis na parkovisku a nehybes sa s autom.. na miestach, kde sa ti kazdu chvilu meni signal, chytas sumy z okolitych krajin a podobnych frekvencii co ti rusia tvoju napevno naladenu frekvenciu na transmitteri a nic ine nerobis, iba preladujes.. kvalita taka radiova, na ceste BA-TN to potrebujes preladit asi 6 krat a v konecnom dosledku sa iba hrajkas s transmitterom a hladas to spravnu frekvenciu, ktoru aj tak nenajdes..
ked chces pocuvat svoje pesnicky, investuj do niecoho s AUX vstupom (Xcarlink,...), kup si druhe radio alebo si AUX vstup dorob do origo radia..
nadro napísal:ja mám konkrétne tento:
http://www.transmitter.sk/47-transmitte ... iceni.html
a som s ním viac ako spokojný. Ešte má aj podsvietenie ako originál bmw. Kvalita super a signál vôbec nevypadá.
Radšej trocha investovať a nekupovať šunt za 8 eur.
Avenger napísal:to ked zapichnes do zapalovaca to vyzera jak redukcna prevodovka na rebrinaku![]()
Ale dost ma zaujima kvalita lebo kurna mne ani napalene CD neberie svina jedna.....
cretino napísal:..cely transmitter stoji za <>.. ci si ho kupis za 3€ alebo za 30.. jasne, da sa to pocuvat, pokial stojis na parkovisku a nehybes sa s autom.. na miestach, kde sa ti kazdu chvilu meni signal, chytas sumy z okolitych krajin a podobnych frekvencii co ti rusia tvoju napevno naladenu frekvenciu na transmitteri a nic ine nerobis, iba preladujes.. kvalita taka radiova, na ceste BA-TN to potrebujes preladit asi 6 krat a v konecnom dosledku sa iba hrajkas s transmitterom a hladas to spravnu frekvenciu, ktoru aj tak nenajdes..
ked chces pocuvat svoje pesnicky, investuj do niecoho s AUX vstupom (Xcarlink,...), kup si druhe radio alebo si AUX vstup dorob do origo radia..