... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Autor témy
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Kompaktibilita dielov BMW

Utorok, 2. Októbra 2012, 20:31

Kedže som tu takú tému ešte nenašiel tak zakladám :mrgreen: ... Chcel by som vedieť či je možné skombinovať diely z BMW e46 sedan alebo BMW e46 coupe na BMW e46 Compact... Zaujímajú ma hlavne spoilery na zadné okno, kufor a podobne.... Ďakujem za odpovede alebo nasmerovanie... :wink:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Kompaktibilita dielov BMW

Utorok, 2. Októbra 2012, 21:09

v ETK mas ku kazdemu dielu popis na ktore modely pasuje..staci na to kliknut...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jozko2828
Autor témy

Utorok, 2. Októbra 2012, 21:38

to je pravda...ale v ETK sa nenachádzajú diely od AC Schnitzer, Hamann, Hartge a pod.... a neviem či napriklad okenný spoiler zo sedanu sedí na compact ...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

jozko2828
Autor témy

Utorok, 2. Októbra 2012, 22:15

no mňa zaujíma hlavne AC Schnitzer a Hamann.... prípadne Hartge... m-paket neriešim vôbec [-X ak o niečom vieš... tak hoď nejaký link... [-o<

kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Streda, 3. Októbra 2012, 07:15

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 3. Októbra 2012, 07:21

ked nepasuje mpaket a klasika, myslis, ze hartage ma univerzalny diel?, hlavne ked v sklone zadne okna je rozdiel 40 stupnov medzi verziami?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 3. Októbra 2012, 07:41

Presne tak, ked podla ETK nepasuje spoiler z coupe na compact, tak takisto ani Hartge a podobne nebude pasovat z coupe na compact. Ved to je predsa logicke, nie?
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

jozko2828
Autor témy

Streda, 3. Októbra 2012, 16:38

V pohode... Len som sa spytal.... A dakujem mozno by sa zisli aj menej oficialne linky na tie diely kedze naprikla schnitzer sa vraj uz na compacty nevyraba....

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 3. Októbra 2012, 21:18

... hlavne si neurob z paradneho bmw nejaku kolotocarsku multikaru
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 06:37

ice.blade napísal:
staci trosku pogooglit, sice mne sa taketo upravy moc nepacia ale napr aj pripr design ma kompletny kit na compact http://www.prior-design.de/bmw_e46_compact_pd-mr

och ci pixu to je hnus velebnosti :-))
jozi radsej daj povky do udrzby pocnuc motorom konciac podvozkom neverim ze mas vsetko tip top a uz ides olepovať z gebuzinami :-)
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 06:58

Presne tak. Motor do poriadku a takisto podvozok, potom interier. Az tak by som sa pustal do bodykitu. Navyse neorigo bodykit Ti cenu auta nenavysi, max. este tak m-packet, ale aj to len pre nejakeho sopliaka, co sa v tom nevyzna. Tip top stav auta po technickej stranke je uz o inom...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

jozko2828
Autor témy

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 07:29

No v pribehu to mam zdokumentovane... Predna naprava sa bude menit na fulll - tzn. Ramena, stabilizatory, tyce riadenia, silace, strongflexy. Zadna pojde hned po nej... Interier som riesil tiez... A este sa bude dorabat dalej... Motor ide tak isto.... Tesnenie na vanu nove, origo oleje, filtre.... Cize toto riesim.... Ide len o to ze chcel som k svojmu spoileru ac schnitzer co aktualne davam dokopy doriesit aj ostatne diely.... Zrkadla, spoiler na kufor a na zadne okno....aby to bolo komplet a nenasiel som to nikde tak preto padla otazka ci to sedi z inych typov... Lebo napr. Sedan a compact maju rovnake spatne zrkadla.... To co mi poslal ice je v pohode ale nie pre mna a nie za take ceny.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných