Pribeh mojej tricátky?.. :) Ten je uplne jednoduchý... proste od malicka som chcel baworáka... to bol moj detský sen.. :) samozrejme cim viac som dospieval tak ma drázdili aj ine znacky dokonca uz som bol aj rozhodnutý za VW passat :) lenze potom prisla rázna zmena... maminin frajer si kupil E36ku... a potom sa samozrejme potvrdila ta známa veta o BMW... "ak sa v nom raz odvezies ine auto nechces" a uz to islo... zhanal som vsade len E36ky... dokonca uz som mal aj jednu zaujimavu ponuku z nemecka od známeho... lenze ten mal stale nejake problemy a za dovoz by som si asi poriadne priplatil :) tak uz som pozeral aj dalsie inzeráty a jedneho dna v práci som nasiel taky zaujimavy inzerat na tuto tricátku... samozrejme hned som sa ozval ze co to je zac... tak sme dali prve stretnutie a uz to bolo jasne... do rodiny sa pridal novy clen... :) zo zaciatku sice moc netahalo ale casom sme ten motor dali do slusneho stavu a je daleko zivsii ako ked som ho kupil :) teraz cim dalej tym viac sa uz zameriavam na karoseriu neh to aj akosi vyzerá a verim ze zachvilku to bude moj cukríík... :) momentale vyzer dost desivo kedze ho pripravujem na lakovanie ale vysledny efekt bude stat za to..

motor je M40, kasňa - sedan..

)
zatial som do toho zainvestoval tieto veci:
-silentbloky motora
-rozdelovač +palec rozdelovača
-sporotvy filter - naporove sanie
-sviečky, cievka
-výfuk a namiesto katalizatora rovnu trubku ( to bola ale chyba lebo teraz to reve jak sproste

)
-brzdove platnicky + kotuče
-m-techII podspoiler
-elektricky otvárany kufor
autoradio Pioneer (hudba musi byť

)
-a nejake kozmeticke upravy a samozrejme precistenie skrtiacej klapky a kontaktov to spravilo znacny narast vykonu.. :)
Chyby ktore stale neisu odstranené - problém s obmedzovačom :/ tam bdue nejaky snimac otacok na chuja