Tak, chalani, po dlhom case som si nasiel, chvilku na nejaky prispevok o auticku...
Tak uz mame s autom za sebou par desiatok tisic km, zatial bez nejakej vaznej zavady...
Okrem palivovej pumpy pod vodicom, co sa vysypalo asi mesiac po kupe, ale zas to je bezna vec...
Auticko ide ako ma, minuly tyzden dostalo nove tycky riadenia, a stabilizatora, spravila sa geometria.
Bolo na velkej prehliadke v servise, na takej jesennej

tak vsetko je v poriadku, napravy silenty, hrdza ziadna... nic nebucha neklepe..
Akurat bude mozno treba dat nove platnicky brzdove v buducnu lebo uz maju co to za sebou, inak parada.
Zadovazili sme si nove kolieska, a nalepili folie, nastavili svietenie denne 35percent dialkove a angel eyes... vyzera to zaujimavo, a akurat dnes mi odisla vybojak na xenone,... tka som objednal novu, tak svietim aj v tme s 35 percent dialkacmi

celkom ok vidno.. len to zlte svetlo mi vadi.
co s atyka spotreby, tak mam dva nove rekordy... cesta z maleho bmw zrazu , RV- KE 6.3 litra na sto, ale jazda uplne pianko, a druhy extrem je 13,3 KE- Miskolc nonstop palba 200-220.....
V meste to stale hlta jak salene iank som spokojny... bolo tu aj na predaj, dokonca ho boli aj pozriet, ale nemal som srdce a hlavne dalsie vozidlo tka som ho nepredal, mal som chvilku dumky ze pojdem do e90 ale nejako sa mi nakopila praca, tak som hold nejak zostal pri petke...
Jeden cas, ma napadlo ci nedam dnu dynavinn, ale okaslat to, aspon keby to komunikovalo s applom tak este ok... ale inak je my to zbytocne...
A v blizkej buducnosti pojdem na chiptuning pravdepodobne, a este sm si vsimol ze je turbo kusocek vlhke od oleja, tka neviem co si mam mysliet, auto neberie olej od vymeny po vymenu je presne v kusok nad stredom rysky, a nedymi absolutne auto.... ani na full plyn... akurat ked koncila zaruka nanho