... všetko o BMW ...
speedfred napísal:na 15L som sa dostal s mojou V8 v meste so studenym motorom.ak mas priemer 15l na 525 tak je niekde chyba,alebo si pretekar
Helldiver napísal:No, ja mam manual, takze tam tie mody nemam, inac mam taku normalnu cernu 535i, vnutri bohuzial latka (ale to sa zmeni), ale zasa 4x el okna, tempomat, ASC, dvojzonova klima, velky BC, laktove opierky vpredu-vzadu, lyziarsky vak, 2x Airbag... Ale pojde na nu M-paket spolu s novym lakom, tak sa uz tesim na to celkom. Co sa tyka slovenskeho manualu, tak bohuzial, mam len original v nemcine.
Helldiver napísal:Ja viem, ja viem, ale vies ako to je, prave som tam supol powerflex silace do prednej napravy (o tom sa mozem viac rozpisat,malo to velmi pozitivny efekt), odladujem podvozok, M-paket sa musi dopasovat, do laku pojde cela:))) snad to bude co najskor a potom ked bude taka eno-nuno cukrik, tak to dam do nasich aut:)))
Helldiver napísal:Trickym: sorry, ale to je dost blbost, neni mesto ako mesto, skus si v bratislave alebo este lepsie vo viedni v rannej a vecernej spicke chodit s hocijakym BMW sestvalcom pod 10L... O relativne tazkej 5er nehovoriac ani.