... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.Odpojil som hadičku z čerpadla a ono nič odtial nešlo(prava strana).Tak dalej už neviem čo stým. 

ale riešim ten druhy bod to že prečo som nenameral prud na tom okruhu čo ide do čerpadla konektor.Vie mi dakdo poradit metodu merania sak odmerat + a - vie každy cukrar. Dik za nazory.
a to v nedelu odchadzam preč.Robim na kamijóne takže mesiac bude veselo v kabine
.Tak vás už nebudem zdržovať zbitočnym textom tak vam dakujem za moralnu podporu a nek tie naše tátoše (zabehnuté) poslúchajú šak už sa blíži zima
.S pozdravom.Edy.Eduard Mraz napísal:No čawte chaloši tak auto už fičí bolo to to čerpadlo.Bloodyxxl mal si kua pravdu fakt to zopína až pri štartovaní a to som tak nemeralprečo ma to nenapadlo? Nevím. No tak to bolo v servise den a pol a už to ide. Nove čerpadlo 180 e komplet.Samotne čerpadlo stoji kolo 150 e bez plaváka trošku blbi nepomer.Inak blbi tyžden najprv auto prdlo,včera zistim že nemam vodičak nikde som nenašiel
a to v nedelu odchadzam preč.Robim na kamijóne takže mesiac bude veselo v kabine
.Tak vás už nebudem zdržovať zbitočnym textom tak vam dakujem za moralnu podporu a nek tie naše tátoše (zabehnuté) poslúchajú šak už sa blíži zima
.S pozdravom.Edy.