... všetko o BMW ...

tke34vt napísal:Na dnes posledná foto...
Motor sme skúšali nahodiť, dolial som asi 8 litrov benzínu, vyčistené sviečky, všetky poistky OK (menil som len jednu), oleja je tam dosť hoci je starý, vody je tiež dosť, baterka už druhá a dobitá, indučka premeraná a ide...
Rozdeľovač som nedával dole, sviečky nemajú iskru a premýšľam či aj náhodou niektoré z relátok nie je buď v prdeli alebo nie je zasunuté (niektoré sú von a nezapojené, niektoré zasunuté)... Autoelektrikár niesom, jedine, že tu ešte zajtra pridám foto ako to vyzerá...
Ďalšia z možností je aj čerpadlo nádrže, či si točí benzín čerpadlo pri točení vôbec...
Akákoľvek info od vás pomôže, diky vopred za rady
 veľa štastia pri majstrovaní, ked pri štartovani nedava iskru a ešte netlači benzín, tak to by som prve pozrel čidlo kľuky, čerpadlo by som skušal premerať premostením cez oranžove relatko ktore sa nachadza v skrinke pri riadiacich jednotkach na strane spolujazdca, ak tlači tak potom to čidlo kľuky odpojiť, vybrať a zmerať odpor... mal by mať okolo 550ohm +/- 10ohm... ak aj to bude v poriadku dalej by som sa zameral na rozdelovač a palec rozdelovača
 veľa štastia pri majstrovaní, ked pri štartovani nedava iskru a ešte netlači benzín, tak to by som prve pozrel čidlo kľuky, čerpadlo by som skušal premerať premostením cez oranžove relatko ktore sa nachadza v skrinke pri riadiacich jednotkach na strane spolujazdca, ak tlači tak potom to čidlo kľuky odpojiť, vybrať a zmerať odpor... mal by mať okolo 550ohm +/- 10ohm... ak aj to bude v poriadku dalej by som sa zameral na rozdelovač a palec rozdelovača   skušaj a daj vedieť ako si dopadol... čakam na dalši update a skore videnie na cestach
 skušaj a daj vedieť ako si dopadol... čakam na dalši update a skore videnie na cestach  
S.a.L.L.y napísal:fakt ma to auto čosi do seba... pači sa miveľa štastia pri majstrovaní, ked pri štartovani nedava iskru a ešte netlači benzín, tak to by som prve pozrel čidlo kľuky, čerpadlo by som skušal premerať premostením cez oranžove relatko ktore sa nachadza v skrinke pri riadiacich jednotkach na strane spolujazdca, ak tlači tak potom to čidlo kľuky odpojiť, vybrať a zmerať odpor... mal by mať okolo 550ohm +/- 10ohm... ak aj to bude v poriadku dalej by som sa zameral na rozdelovač a palec rozdelovača
skušaj a daj vedieť ako si dopadol... čakam na dalši update a skore videnie na cestach

(na 6. fotke ju vidno hned vedľa uloženia ľaveho tlmiča)
 (na 6. fotke ju vidno hned vedľa uloženia ľaveho tlmiča)