... všetko o BMW ...
tke34vt napísal:Na dnes posledná foto...
Motor sme skúšali nahodiť, dolial som asi 8 litrov benzínu, vyčistené sviečky, všetky poistky OK (menil som len jednu), oleja je tam dosť hoci je starý, vody je tiež dosť, baterka už druhá a dobitá, indučka premeraná a ide...
Rozdeľovač som nedával dole, sviečky nemajú iskru a premýšľam či aj náhodou niektoré z relátok nie je buď v prdeli alebo nie je zasunuté (niektoré sú von a nezapojené, niektoré zasunuté)... Autoelektrikár niesom, jedine, že tu ešte zajtra pridám foto ako to vyzerá...
Ďalšia z možností je aj čerpadlo nádrže, či si točí benzín čerpadlo pri točení vôbec...
Akákoľvek info od vás pomôže, diky vopred za rady![]()
S.a.L.L.y napísal:fakt ma to auto čosi do seba... pači sa miveľa štastia pri majstrovaní, ked pri štartovani nedava iskru a ešte netlači benzín, tak to by som prve pozrel čidlo kľuky, čerpadlo by som skušal premerať premostením cez oranžove relatko ktore sa nachadza v skrinke pri riadiacich jednotkach na strane spolujazdca, ak tlači tak potom to čidlo kľuky odpojiť, vybrať a zmerať odpor... mal by mať okolo 550ohm +/- 10ohm... ak aj to bude v poriadku dalej by som sa zameral na rozdelovač a palec rozdelovača
skušaj a daj vedieť ako si dopadol... čakam na dalši update a skore videnie na cestach