... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Zopar info pre ludi baziacich po E9x ...

Streda, 29. Augusta 2012, 08:49

aj ked nemozem suhlasit so vsetkym co tam povedali, celkovo je to zaujimave info pre ludi co o E9x nic nevedia, no chcu ho ;)

http://www.auto.cz/videotest-ojetiny-bmw-3-e-90-69227
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Zopar info pre ludi baziacich po E9x ...

Streda, 29. Augusta 2012, 10:23

oni si pozicaju E91 z AAA a rozculuju sa, ze je v katastrofalnom stave... ](*,) ](*,) ](*,)
ramena na vymenu po 40tis km??? Ja som svoju predaval, ked mala najazdene 135tis km a podvozok bol ako novy
nejak si nemozem pomoct, ale okrem toho, ze tam povedal aby sme si davali pozor na stocenice [what a surprise], tak tam dokopy nepovedal nic zaujimave a v podstate celkovo dobre auto zjebal pod ciernu zem
btw. 180kw 3.0d nie je N58, ale N57..ale to uz je detail :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Streda, 29. Augusta 2012, 11:30

asi tak, komentovat by sa dalo vela, ale bod za odvahu ma ze cechom na plnu hubu povie ze aj bezna 320d natrhne prdel hocktorej RS, co iste zopar z nich len tazko prehltalo :mrgreen:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Augusta 2012, 21:30

Neviem celkom fajn recenzia teda az na te ramena a sedacky s felicie (za to by som mu jebol :mrgreen: ) neviem ako v e90 ale v e46 mam te sedacky s feldy a su podla mna dost pohodlne oproti inym autam ...zas ako vyzeraju to uz je ina :mrgreen:

a ,ze v trojke vzadu je malo miesta??? ja mam 184cm a ked som sa previezol raz vzadu tak tam bolo miesta na strednu triedu az az .....

A s tou oktaviou rs dobre nalozil:D

Vomack treba to brat tak ,ze ta recenzia nieje pre nas co sa ako tak tejto tematike rozumieme...su ludia co si len napisu do guugla ,, e90 recenzia" ,precitaju a viac neriesia ...tzv hlupy ludia :mrgreen: alebo ty co chcu len trosku drahsie presuvadlo a pod... a po precitani/zhliadnuti danej recenzie utekaju do aaa po novy nestoceny voz (lebo samozrejme si na to daju pozor) :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 29. Augusta 2012, 22:26

sak cela ta recenzia mi prisla jak keby ju robil nejaky Janko z Hornej Dolnej, co si pogoogil nejake zakladne info a hybaj ho robit "odborne" video o aute.. :))

a to tam mlel nieco o tom, ze 120kw motor M47 zral klapky ci co? To sa mu kedy snivalo?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 30. Augusta 2012, 17:55

no
tak som si to predsa len pozrel (:
neviem kto z vas behal po prahe na e91 s RFT gumamy... ja ano a bohate mi stacili dva dni... si myslim ze po 40000km tych mačacích traslákov co tam maju, by mi vypadali aj plomby zo zubov :lol:
ked sme isli do zoo, tak frajerka mi zo srandy drzala palubovu dosku, co sme si mysleli ze mi ju vytrase von oknom..
jednoznacne ten podvozok nieje stavany na "nase" cesty.
tak trocha s nim suhlasim, uz nieje pouzivana taka kvalita aka sa davala do starsich bmw, tyka sa to aj laku... ale stale je to samozrejme neporovnatelne s nejakou kijou
a suhlasim aj so sedackami, mal som tieto obycajne a veru, nevedel som v nich dlho obsediet..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných