... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Autor témy
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

palivová lišta/regulátor tlaku paliva- demontáž M50

Piatok, 10. Augusta 2012, 20:09

Čavte, treba pri demontáži palivovej lišty vytiahnuť aj vstrekovače zo sania? Potrebujem vymeniť regulátor tlaku paliva a troška sa obávam vstrekov, bez vybratia tej lišty sa totiž na M50 k regulátoru tlaku nedostanem, keď sa vyberajú vstrekovače, treba potom na nich meniť aj nejaké tesnenia? Resp. akým spôsobom držia v saní? Myslím si správne že sú v ňom len zasunuté a drží ich na mieste priskrutkovaná palivová lišta? Vie niekto poradiť?
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

.IGI.
Auto: E36 320i
Kraj: Trenčiansky

Re: palivová lišta/regulátor tlaku paliva- demontáž M50

Sobota, 11. Augusta 2012, 07:39

ja ked som prerabal palivovy system, daval dole sanie a pod, tak som odklipol tie uchyty, co drzia vstrek na tej liste. Pozri si ako boli priklipnute, aby si to potom dal naspat ako to ma byt. Vsetkych 6 uchytov das dole a vstreky pomalicky povytahujes, ale bacha aby si nic nepolamal. Ak nepojde skus tahat a zaroven pootocit vstrekom, doslova ho vykyvat...ale ajtak si myslim ze sa ti nejake tie vstreky vytiahnu zo sania, ale neni to problem, aspon skontrolujes, ci na triskach nieje bordel a pod. Pokial je tesnenie OK tak to das naspet, len to treba vycistit. Ak je KO, tak len objednat tu sadu na vstreky, kde su tesnenia aj filtre. Ked to uz budes mat vonku, rovno tie vstreky vystriekaj dajakym sprejom na karburatory, alebo cisticom brzd, ale sam uvidis ci su zasrate alebo su este vpohode.
E36 320i sedan - Mauritiusblau metallic
E36 316i sedan - Brokatrot metallic - ex

dasto
Autor témy

Sobota, 11. Augusta 2012, 09:15

.IGI. napísal:
ja ked som prerabal palivovy system, daval dole sanie a pod, tak som odklipol tie uchyty, co drzia vstrek na tej liste. Pozri si ako boli priklipnute, aby si to potom dal naspat ako to ma byt. Vsetkych 6 uchytov das dole a vstreky pomalicky povytahujes, ale bacha aby si nic nepolamal. Ak nepojde skus tahat a zaroven pootocit vstrekom, doslova ho vykyvat...ale ajtak si myslim ze sa ti nejake tie vstreky vytiahnu zo sania, ale neni to problem, aspon skontrolujes, ci na triskach nieje bordel a pod. Pokial je tesnenie OK tak to das naspet, len to treba vycistit. Ak je KO, tak len objednat tu sadu na vstreky, kde su tesnenia aj filtre. Ked to uz budes mat vonku, rovno tie vstreky vystriekaj dajakym sprejom na karburatory, alebo cisticom brzd, ale sam uvidis ci su zasrate alebo su este vpohode.

Dikes, len nechcem dávať dolu sanie, ide mi o to, že ku konektorom na vstrekovačoch sa nedá dostať aby som ich odklipoval (na namontovanom saní), kôli tomu sa nedá zhodiť len samostatne palivová lišta, káblová je totiž uchytená z vrchu o palivovú a preto zrejme musia ísť von naraz aj so vstrekmi a teda mi ostáva asi jediné a to vybrať vstreky spolu s lištou. Vstreky sú nejako zvlášť uchytené v saní, napr pootočené alebo niečo podobné, alebo ich stačí povyťahovať?

jetzt?
ex E36 coupe 320i

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 11. Augusta 2012, 09:17

skoda, mam navod ale len na 4valca M43 :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

dasto
Autor témy

Sobota, 11. Augusta 2012, 09:32

no už som to našiel, vraj sú tam len nasunuté, drží ich na mieste samotná palivová lišta, takže idem do toho...

jetzt?
ex E36 coupe 320i

wladas47
Auto: 318iS

Sobota, 11. Augusta 2012, 12:52

johnyfly1 napísal:
skoda, mam navod ale len na 4valca M43 :roll:

čaves mohol by si my preposlat ten navod na M43? mam M44 a palivova lišta je tam podobne robena diky :)
Ex Mazda RX-7 FC

Amalka 318is http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318is-wladas47-t69021.html
/filter Green/cat MagnaFlow/exhaust Simons/underpulley RUFF/alu cooling/EVANS Coolants/brake Zimmermann 300x22/

Predám http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/vypredaj-veci-e36-t99232.html

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 11. Augusta 2012, 14:06

E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní