... všetko o BMW ...
MateX3 napísal:Vstreky? jednotka žhavičov? katalyzátor?
Máš vymenené termostaty (to už je klišé)?
l.bily napísal:bez do Trencina si dat pomerat vstreky. nazov firmy si nepametam,vygoogli si.kolko to ma nabehane? to si kupil v takom stave?
lukinooo3 napísal:palivovy filter si menil?..skus zmenit hlavne diagnostiku..nieje comp ako comp...automat radi normalne?...ci to cakas po zosliapnuti tak dlho kym podradi? to kupil asi za par korun...a teraz dotoho bude musiet vrazit...naco si to kupoval ked to neslo ako ma?
Vladdo01 napísal:Ja by som hladal v tomto pripade chybu v regulacii turba, skotroluj vsetky hadicky podtlaku a vymen pressure converter. Cca 100€ snimac podtlaku, nedavno som to robil. Snima to podtlak atd a podla toho nataca lopatly na turbe.
jiklop napísal:takze chlapci, po dnešním úmorném dnu kdy jsem dal novou váhu vzduchu, NIC !!![]()
ale mě to nedalo, kaslu na celou diagnostiku, vydělal jsem trubku za turbem "která tlačí vzduch do sání" vzal jsem foťák a vyfotil jak jsou na tom lopatky, zítra vám sem vložím foto, vrtulka má ohlodané kraje, kousky jsem našel v sáníale jsou to opravdu miniaturní kousíčky, skoro jakoby piliny - může to být ono?? může u vrtule takové chybějící kousíčky tak ovlivnit tah motoru, říkám, nedostanu se přes 130km/h,
)
abych turbo vydělal musím samozdřejmě oddělat celý ten super zku...vený plastový kryt PŘEZ CELÝ MOTOR!! který vymyslel určině nějaký MGR. ING. PhDr. německý BMW projektant alis BLB, já ho potkat tak bych mu ten plast narval ze zadu.
PROSÍM JAK VYTAHNU VSTŘIKY ???!!! NEMUŽU NAJÍT NÁVOD,
NA YOUTUBE JE POUZE PÁR VYDEJÍ JAK PO VYTAHOVÁKU NA VSTŘIKY SKÁČE ASI 6 CHALANŮ A Z TOHO MI BEZÍ MRAZ PO ZADOCH.
MateX3 napísal:
Natlačíš do toho hromady peňazí. Byť na tvojom mieste, asi vymením celý agregát.