... všetko o BMW ...
jiklop napísal:
v klidu , turbo mám za ""přepočet"" cca 120 eur, to je v pohode, přístup k dílům je, jenom sakra jak vyndám ty vstřiky, mám to rezebrané před barákem.
MateX3 napísal:
možno blbá otázka, no prečo chceš vyberať vstreky?
Keď je diagnostika ok, skús prepady, na to nemusíš vyberať vstreky. Zober 6 pohárikov a sleduj ako sa dvíha hladina.
Až potom vyberať a dať na stolicu, no bude to babračka ich vybrať keď sú ešte pôvodné.
jiklop napísal:
pokud chci vydělat turbo (které má jak jsem psal výše otrhané lopatky), musím přeci vydělat vstřiky, protože pod vstrikama vede celoplast, který je zrovna aj víko ventilů a aj část krytu vzduchového filtru. který mi brání dostat se k turbu.
MateX3 napísal:
to som nevedel, práve pozeram na nete, máš pravdu, vstreky von
jiklop napísal:... PROSÍM JAK VYTAHNU VSTŘIKY ???!!! NEMUŽU NAJÍT NÁVOD...
Laco19 napísal:Navod mas tu: http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/94/50
Mozno som mal stastie ale reverzne kladivo som na to este nepotreboval (no z BMW som este nevyberal), na odlepenie stacilo vzdy jemne tuknutie zo strany.
jiklop napísal:
to jsem našel.... děkuji.... ale tam není konkrétní přiblížení jak to uchytili ten vstřik.
jiklop napísal:... musi byt presno vyvazene prej ty vstriky ...
AlienZV napísal:Po precitani tvojich problemov mi beha mraz po chrbte. Preco si si za kazdu cenu kupil rozsypanu E60 530D?![]()
Aby si do toho este nemusel naliat dalsich 4500e...Toto fakt nepochopim...
Laco19 napísal:Co sa pamatam, tak pod vstreky by sa mali dat nove tesniace podlozky a na dotiahnutie skrutiek je postup - najprv jedna strana az potom druha myslim momentakom (neviem ci je to u BMW rovnake). No neviem zeby mal niekto problem pri pouziti starych podloziek a dotiahnuti symetricky s citom.