... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

JozefSvob
Autor témy
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Re: Grossglockner high mountain road + Bmw welt vylet

Piatok, 6. Júla 2012, 12:41

Este podme , dajte viac :D Auto mi kupil prakticky bmwklub lebo kazdeho som ojebaaal :(
Zaujimalo by ma preco si ludia myslia stale ze vo mne je chyba, opakujem sa, predal som tu 3x sady diskov, interier z e90, volant a neviem co vsetko a nikdy nebol problem .

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Piatok, 6. Júla 2012, 13:25

No ved napis svoju verziu ako to je/bolo s tou navigaciou co si mi mal poslat a dodnes nemam ani ju ani peniaze, ale namiesto nej si mi poslal cierne dvierka z nadrze a DDE RJ pre 330d co po tebe nikto nechcel. Tak isto ked pises ,ze si bol na vychode u Airbona preco si nic nenapisal? PO nemam daleko takze nebol problem sa stretnut ked uz si neodpisal na prelome rokov ked som bol v BA, ale ty tu namiesto toho furt len kecas o tom ako si predal disky a neviem co, ale doteraz som nevidel aby niekto z klubu aj potvrdill ,ze ich ozaj aj kupil...

Mozno sa k niecomu aj dopracujeme, hoc uz je tomu pomaly rok :-k
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 6. Júla 2012, 23:19

JozefSvob napísal:
Este podme , dajte viac :D Auto mi kupil prakticky bmwklub lebo kazdeho som ojebaaal :(
Zaujimalo by ma preco si ludia myslia stale ze vo mne je chyba, opakujem sa, predal som tu 3x sady diskov, interier z e90, volant a neviem co vsetko a nikdy nebol problem .

Vies preco si myslia ze chyba je v tebe? Lebo si sa k tomu nikdy nevyjadril, co napisal MimoSK. A kto mlci, ten asi svedci, nie?? Tak nam napis svoju verziu ako to bolo... 8)

revenge
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 7. Júla 2012, 08:20

Ja sa skor pytam preco to neries "neopravneným obohatením sa",dokazy mas ,tak preco do toho nejdes?

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Júla 2012, 11:31

mne bol ten jeho nick hned povedomy z inej temy...no mimosk myslim ze mozes ist s nim na ten vylet a hned si to vyjasnite :-({|=

MimoSK

Sobota, 7. Júla 2012, 12:21

revenge napísal:
Ja sa skor pytam preco to neries "neopravneným obohatením sa",dokazy mas ,tak preco do toho nejdes?

S ludmi sa snazim vychadzat korektne a niesom ziaden udavac aj ked som sa mu tym vyhrazal...

j.matrix napísal:
mne bol ten jeho nick hned povedomy z inej temy...no mimosk myslim ze mozes ist s nim na ten vylet a hned si to vyjasnite :-({|=

Nikde nenapisal kedy konkretne tam ide :smile: A myslim ,ze ani sem uz nenapise, pride mi ako by ma mal v zozname nepriatelov :roll:
Obrázok

MimoSK

Utorok, 24. Júla 2012, 22:30

Tak Jozko nadalej vytrvale drzi bobrika mlcanlivosti, pise do kazdej inej temy okrem tejto :smile:

airbone napísal:

Vies preco si myslia ze chyba je v tebe? Lebo si sa k tomu nikdy nevyjadril, co napisal MimoSK. A kto mlci, ten asi svedci, nie?? Tak nam napis svoju verziu ako to bolo... 8)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných