... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Casey2 napísal:a pocuj ti tie kable co ty trcia s AE cerveny a modry ty ich mas medzi sebou prepojene??????????
Casey2 napísal:no parada svieti to aj ta kako to mas ty zapojene iba te ncerveny a modry medzi sepoj spojit som myslel ako elektrikar ze to sa nema aj ked som si vsimol ze sa to daa cul co je lepsie ked to je tak ako mas ty ze su medzi sebou prepojene alebo cez ten kabel hm??
levik666 napísal:Ten kábel je tam na to, ak by si sa rozhodol vymeniť osvetlenie AE krúžkov za LED. Keďže ty si nič nemenil, tak ten kábel nepotrebuješ vôbec.
lakye36 napísal:Ked sa tu spomínaju LED AE ako ich mate zapojene? napriamo na bateriu alebo cez dake odpory? ja som si ich zapojil cez stabilizator napatia na 12V do 1A no citelne slabsie svietia ako napriamo. Stabilizator som tam dal ako ochranu kedze som predtym mal len led ziarovky na SPZetkach a tie mi odysli po par dnoch rovnako aj ledky co som kedysi mal v parkovackach, podla vsetkeho koli vysokemu napatiu. Preto chem vediet ci mate niekto skusenosti s ELDkami pripojenimi napriamo , ao je to s ich zivotnostou, predsalen tie EA nestali 5e tak by som bol rad keby vydrzali coto. CCFL kruzky mi vydrzali rok a odysla na nich elektronika tak som zainvestoval do LED ktore ziaria ovela silnejsie.
SurrendeR napísal:stale nechapem co tu majstrujete so zapajanim.. ved odpojim parkovacky a dam tam AE..
co je na tom take zlozite?