... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
lakye36 napísal:Nieje to normalne ze tam potrebujes taku silnú poistku, podla toho kde si to zapajal ale predpokladam ze na spinany privod do radia, nemas tam este nieco ine pripojene? J am LED angeleyes a odber nemaju ani 1A (mam ich zapojene cez stabilizator napatie na 12V, preistotu koli zivotnosti). Aky druh angeleyes mas? a ako ich mas zapojene cez relatko?
Casey2 napísal:to radio dako nechapem to mi vysvetli mozno aj koli tomu mi vzdy vybyje baterku. bateriu mam v kufry cize to mam zapojene ked pozeras pod kapotu tak na spolujazdcovej strane ako je tlmic tak za nim je skrinka s privodom prudu taka velka cierna skrinka siroka dakych 7 cm hruba tak 4 a ide do toho hruby ako malicek cerveny kabel tak na to som dal plus a to bolo cistucke a nie vobec spinave a minus som dal niekam pobliz na kasnu.a k tym AE bol aj kabel ktory isiel s jedneho AE do druheh o cez dake cierne relatko, poistka a potom na ten spominany privod dal by som sem aj foto len sem neviem pridavat obrazky a mam tento druh AE http://nahradne-diely.autovia.sk/e36-pr ... uestion_sk
lakye36 napísal:Tak prave ten spominaný prívod ktorým prvadzas napatie do relatka s ktorým spinas obvod pre AE je podla vsetkeho vyvedený zo spínaného napajania autoradia rádia (napátie je v nom iba ked je pootocený klucik) a prave na tomto okruhu je poistka asi 15A , ked si pozres v zozname podla císla mala by mat aj nazov radio . Skopntroluj ktorú ti vyhadzuje a aky je jej nazov alebo číslo