... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Casey2
Autor témy
Auto: e36 318Tds
Kraj: Trenčiansky

angel eyes

Piatok, 6. Júla 2012, 20:54

nazdar hosi nahodil som angel eyes a od vyrobi tam bola 15A positka ak som zapol jednotky momente ju vypalilo dal som silnejsiu 20A a znova to iste som uz myslel ze je asi nieco zle zapojene ale nakoniec som dal 30Aa poistku a ta uz drzi a svietia. je to dobre ze je tam taka silna? ci mam nieco zle?? dakujem za rady

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Re: angel eyes

Sobota, 7. Júla 2012, 16:13

Treba tam dať takú aká tam patrí a je napísaná na poistkovej skrini.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Casey2
Autor témy

Sobota, 7. Júla 2012, 20:46

tym si mi moc nepomohol kedze 15A mi hned vypali a vsetko je zapojene ako ma dalsie navrhy?

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 8. Júla 2012, 09:56

to bola myslim nepriama otazka na to, ze aka poistka tam ma byt podla stitku? 15ka? ci 30?

Casey2
Autor témy

Nedeľa, 8. Júla 2012, 10:55

aha pozrem to dneska a napisem

lakye36
Auto: e36 316i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 16. Júla 2012, 19:01

Nieje to normalne ze tam potrebujes taku silnú poistku, podla toho kde si to zapajal ale predpokladam ze na spinany privod do radia, nemas tam este nieco ine pripojene? J am LED angeleyes a odber nemaju ani 1A (mam ich zapojene cez stabilizator napatie na 12V, preistotu koli zivotnosti). Aky druh angeleyes mas? a ako ich mas zapojene cez relatko?

Casey2
Autor témy

Pondelok, 16. Júla 2012, 20:15

lakye36 napísal:
Nieje to normalne ze tam potrebujes taku silnú poistku, podla toho kde si to zapajal ale predpokladam ze na spinany privod do radia, nemas tam este nieco ine pripojene? J am LED angeleyes a odber nemaju ani 1A (mam ich zapojene cez stabilizator napatie na 12V, preistotu koli zivotnosti). Aky druh angeleyes mas? a ako ich mas zapojene cez relatko?

to radio dako nechapem to mi vysvetli mozno aj koli tomu mi vzdy vybyje baterku. bateriu mam v kufry cize to mam zapojene ked pozeras pod kapotu tak na spolujazdcovej strane ako je tlmic tak za nim je skrinka s privodom prudu taka velka cierna skrinka siroka dakych 7 cm hruba tak 4 a ide do toho hruby ako malicek cerveny kabel tak na to som dal plus a to bolo cistucke a nie vobec spinave a minus som dal niekam pobliz na kasnu.a k tym AE bol aj kabel ktory isiel s jedneho AE do druheh o cez dake cierne relatko, poistka a potom na ten spominany privod dal by som sem aj foto len sem neviem pridavat obrazky a mam tento druh AE http://nahradne-diely.autovia.sk/e36-pr ... uestion_sk

Casey2
Autor témy

Pondelok, 16. Júla 2012, 20:25

ae.jpg
Casey2 napísal:
to radio dako nechapem to mi vysvetli mozno aj koli tomu mi vzdy vybyje baterku. bateriu mam v kufry cize to mam zapojene ked pozeras pod kapotu tak na spolujazdcovej strane ako je tlmic tak za nim je skrinka s privodom prudu taka velka cierna skrinka siroka dakych 7 cm hruba tak 4 a ide do toho hruby ako malicek cerveny kabel tak na to som dal plus a to bolo cistucke a nie vobec spinave a minus som dal niekam pobliz na kasnu.a k tym AE bol aj kabel ktory isiel s jedneho AE do druheh o cez dake cierne relatko, poistka a potom na ten spominany privod dal by som sem aj foto len sem neviem pridavat obrazky a mam tento druh AE http://nahradne-diely.autovia.sk/e36-pr ... uestion_sk

lakye36
Auto: e36 316i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 16. Júla 2012, 21:41

Tak prave ten spominaný prívod ktorým prvadzas napatie do relatka s ktorým spinas obvod pre AE je podla vsetkeho vyvedený zo spínaného napajania autoradia rádia (napátie je v nom iba ked je pootocený klucik) a prave na tomto okruhu je poistka asi 15A , ked si pozres v zozname podla císla mala by mat aj nazov radio . Skopntroluj ktorú ti vyhadzuje a aky je jej nazov alebo číslo

Casey2
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 04:08

lakye36 napísal:
Tak prave ten spominaný prívod ktorým prvadzas napatie do relatka s ktorým spinas obvod pre AE je podla vsetkeho vyvedený zo spínaného napajania autoradia rádia (napátie je v nom iba ked je pootocený klucik) a prave na tomto okruhu je poistka asi 15A , ked si pozres v zozname podla císla mala by mat aj nazov radio . Skopntroluj ktorú ti vyhadzuje a aky je jej nazov alebo číslo

dobre skontrolujem a ked to bude ono kam to mam potom zapojit?? porad popripade odfot, ja ak nebudem dneska dlhsie v praci ja to pofotim ako to mam a sem to vlozim a ty mi poradis co a ako zatial dakujem

levik666
Auto: E36 316i Touring
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Júla 2012, 05:48

ja mám na aute tiež DEPO svetlá, a ten kábel s relé som nezapájal vôbec. Celé to bolo plug&play. Ten kábel s relátkom by si potreboval, ak by si menil osvetlenie angel eyes za LED. Skús to napojiť bez toho kábla, len priamo origo konektormi.
levik666 E36 316i Touring Arktissilber metallic

Casey2
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 05:57

Ok dneska ked pridem domov tak to odpojim to rele aj tie pripojne kable a skussim to bez toho dam vam vediet som zvedavi ci to pojde aj bez toho dakujem zatim

Casey2
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 05:59

A este. Co je to ten plugaplay

levik666
Auto: E36 316i Touring
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Júla 2012, 07:09

znamená to, že pri výmene dielu, ktorý je plug&play nemusíš nič prepájať alebo dorábať. Proste staré svetlo vyberieš, nahodíš nové, pripojíš origo konektor a všetko funguje. \:D/
levik666 E36 316i Touring Arktissilber metallic

Casey2
Autor témy

Utorok, 17. Júla 2012, 08:25

14 3O som pri aute vsetok ten kabel odpojim a nahodim klasicku poistku 15A a skusim rozsvietit a co ak to nepojde?lebo da mi zda ze som to skudal aj bez toho no nesli kruzky iba stretavacky a dialkove no niesom isty hned dam vediet ako som dopadol len ak to nepojde co potom?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní