no tak tu mam po dlhej dobe zase nejaky ten update.. len nemam cas ani sa prihlasit nie este hodit sem nieco alebo popozerat pribehy
takze pred dvoma tyzdnami som si objednal nejake fajnsmekerske veci, ktore dorazili z uk na dalsi tyzden, a kedze mi vpredu nieco totalne buchotalo skoro vkuse uz po novom, tak som usudil ze to budu tiahla riadenia, kedze to je jedine co som na predku nevymenil..
tak som od kamosa objednal aj to.. najvacsia haluz bol mechanik

mam dvoch velmi dobrych, ale ani jeden mi to nemohol na dalsi den urobit, tak som sa do toho pustil sam a aj som usetril :-)
takze tu, nakup cez 300€

zlava

:
- krokodyl - kedze som si vkuse poziciaval, povedal som si ze jebem na to, za 25€ to stoji..
- bosch dot 4 brzdovka
- powerflex silentbloky stabilizatora predneho
- zosilnene tycky stabilizatora
- ocelove brzdove hadicky goodridge
- obidve tiahla riadenia - kupil som lemforder, cenovku mi kamos spravil a je to prvovyroba, boli nachlp rovnake s tymi co som vybral.. takze super

a rozuzlenie pripadu nakoniec bolo, ze tycky stabilizatora kedze su skratene a maju len 16cm namiesto orignalnych okolo 30cm, tak su vykrutene jak paragraf, tie boli v pici statocne, vydrzali asi rok, odkedy som nahodil stelovak.. a k tomu jedna guma na stabilizatore bola v prdeli tiez urcite, takze to sposobilo to neskutocne buchotanie..
v kazdom pripade mam vymenene aj tiahla riadenia, aj napriek tomu ze tie originaly boli v dost super stave, ako cap tak aj vnutorny klb.. nevadi, aspon viem ze to netreba menit uz, vydrzi to dlho aj pri mojom podvozku..
a este jeden doplnok, uvidime co to spravi s vykonom..
no a kedze sa mi samozrejme rozladil cely predok, a volant nakrivo, takze dsc vypnute automaticky, tak som sa vybral dnes na geometriu.. lenze naposledy ked som tam bol, tak som mal predok vyssie o 1,5cm, takze nebol problem, dnes.. to bolo naopak

tak troska som sa zasekol aj hore ked som isiel, aj dole ked som isiel.. museli ma tlacit mechanici, no co uz, taky je zivot
takto nejak to vyzeralo:

najhorsie na tom bolo to, ze tie listy co sa tam pridavali, pre nizsie auta, tam neboli napevno, ale iba polozene.. a kedze mi neslo dsc, ked som pridal troska plyn, tak jedna z nich vystrelila prec.. a o chvilu aj ta druha (na fotke chyba jedna)

nevadi, hlavne ze to mam spravene :-)
no a ked uz som tam bol, a mechanik je moj kamos, tak som mu povedal nech mi troska nasteluje aj zadok, lebo pri zoslapnuti plynu sa zadok zaprie a jedna strana suchala a druha nie, tak sme to kukli a na tej jednej strane mi spravil vacsi odklon, lebo bola rovnejsia jak druha strana.. takze teraz uz to nesucha skoro vobec
ou yeeee

no a este nejake zabery co sa mi podarili v jeden uprsany vecer, ked sme cakali kedy nam spravia pizzu, dve najnizsie kary minimalne v sali :-)