... všetko o BMW ...
Britt napísal:Nedá mi nereagovať na niektorích čo tu píšu že je to v kotúčoch alebo je to v čapoch atď. Chcem len poprosiť aby si prečítali aj reakcie ostatných v téme a dozvedeli by sa že ja som mal nápravu prekontrolovanú a všetky diely na náprave boli v poriadku. Trasenie sa objavilo aj na nových kotúčoch Brembo po krátkej dobe a najazdení cca. 800km. Mal som už veľa aut a z toho 4 BMW ale ani na jednom aute som neriešil taký problém s brzdami. Teraz dúfam že po výmene dvojmesačných kotučov Brembo za kotúče ATE ako aj kúpe keramických platničiek už budem mať pokoj.
Risho_21 napísal:a teraz taká sranda, triaslo mi aj pri brzdení s autom aj keď som nebrzdil od takých 110 do 150 km/h, vymenil som kolesá zpredu do zadu a naopak trasenie volantu pri 80ke prestalo ale celé auto furt vibrovalo jak masážne kreslo pri tých 110 + km/h povedal som dobre, staré brzdy, vymením, fiungel nové brzdy ATE kotúče a Textary doštičky, čuduj sa svete pri brzdení ide auto hladko pekne ale stále od 110 do 150 km/h trasie. POzor netrasie s volantom ale celé auto vibruje. Niekedy aj vibruje keď beriem pravotočivú zatáčku už aj pri 90- 100 km/h tak mi teraz povedzte, že čo je problém ? Zadná náprava bola zrobená, komplet všetky ramená vymenené, predná boli menené tyčky stab. a jedno spodné rameno ostatné v predu vraj netrebalo lebo bolo dobre. Bola urobená geometria, vyvážené kolesá, vymenené brzdy. Tak čo kurva trasie ???
Risho_21 napísal:Ktoré ???? Však komplet zadná náprava bola robená...