Pre mna je to cele alchymia cele trasenia volantom pri urcitej rychlosti a aj pri brzdeni, vymenil som vsetko vsetko na prednej naprave (silenty, vsettky tycky, pneu, kotuce, dosticky) a stale mi triaslo volantom aj pri rychlejsiej jazde aj pri brzdeni, potom som si povedal ze ja to mozem kaslat a same od seba to zmizlo a uz mi to nerobi.
Co tu pisete o zapeceni brzd, nebrzdit krizovo, no neviem ale take nieco nepoznam ze setrit brzdy, tipujem ze kazdy tyzden zabrzdim z 130 na podlahu proste az na doraz na stop, raz polrocne aj z 200 na 100, proste uplne do krvi s brzdami a nikdy som to neriesil ziadna zmena v chovani brzd... pred dvoma rokmi som daval nove kotuce aj platnicky ATE a sem tam si krizovo zabrzdnim (proste zo 130 na 0) len tak na volnej ceste, aby som si vyskusal ako auto brzdi alebo len pre pocit z jazdy... no problem... menil som platnicky uz ked boli z polovicky zodrate a este ich mam odlozene tak co si ich zoberiem do hrobu?

jedine co som uz neskusal je menit zadne kotuce, uz som mal vtedy toho dost... niekedy sa treba na to vykaslat a ono sa to spravi same... tot vse