... všetko o BMW ...

El_Scorpio napísal:Reálna suma nebude 3000 €, pretože v tripleA bude mať 123 536 km. Ja by som tipol, že za 2500 € to väčšom-menšom trápení ak sa nájde nejaký veľký fanúšik predáš. Časom... Neviem aký je záujem E36 momentálne, ale tipujem že každý pôjde radšej do E46.
Navyše u AAA to nefunguje tak, že to čo ti zavolajú za to ti to predajú. Nikdy to telefónu nepovedia reálnu kúpnu cenu. Prídeš tam a povedia ti, 1000 €, šéf má blbú náladu a tieto autá tu dlho stoja, nie je o ne záujem, ešte možno zayebe že veľká kubatúradrahá poistka blabla. Potom si vypýtaš naspäť doklady, otočíš sa, zrazu ti povie 1500 €... Ale to je max. nakoľko vie, že po omladzovacej kúre tam hodia 2000 - 2300 € cez "výhodný" lízing, aby im to tam dlho nestálo.
. Hovadá jedne zdierajú ešte viac tento biedny štát
Pred predajom sa do auta nemoze investovat, takmer nikto to nezohladni. Dalsi problem bude asi vek, pretoze je to 1996. Vacsinou uz ked niekto kupuje auto chce presadnut do lepsieho a aj majitelia HTP ktory ma auto z 2001 by si tymto sice polepsil, ale bola by hlupost ist do starsieho ako mal.