... všetko o BMW ...

socialnejsiu sedmu som snad ani nevidel
 socialnejsiu sedmu som snad ani nevidel 
blavak1 napísal:Keby som nemal Octaviu tak idem do tohto http://bmw-rad-7.autobazar.eu/725-tds-id2597333.html
 to za ake ceny struhaju tie auta. To za tu istu sumu som chcel strelit to moje. Podla tohoto inzeratu si mozem zapytat o tisicku viacej
  to za ake ceny struhaju tie auta. To za tu istu sumu som chcel strelit to moje. Podla tohoto inzeratu si mozem zapytat o tisicku viacej 
blavak1 napísal:Keby som nemal Octaviu tak idem do tohto http://bmw-rad-7.autobazar.eu/725-tds-id2597333.html
blavak1 napísal:to je vazny argumentFurt lepsie ako octavia
 podla mna naj volba pre toto auto je 3.0d toho automatu sa netreba bat. Ked si clovek kupi taketo auto musi mat na servis. Ked tak hnet po kupe ho dat zrepasovat a majitel je zahojeny a vysmiaty.
 podla mna naj volba pre toto auto je 3.0d toho automatu sa netreba bat. Ked si clovek kupi taketo auto musi mat na servis. Ked tak hnet po kupe ho dat zrepasovat a majitel je zahojeny a vysmiaty.korado napísal:
krásne naleštená sociálna stočenina... ani by som nad tým neuvažoval :)

Lopo napísal:a co presne to ma z toho luxusu?socialnejsiu sedmu som snad ani nevidel
 , uprednostnil som farbu laku, interiéru a samozrejme výbavu, a keďže v tom čase nebolo moc z čoho vyberať, bral som čo bolo v ponuke, mám síce 750i, ale tiež jazdím ako palzo 90-50-130, spôsob jazdy je každého osobná vec, súhlas s tým, že sedma nie je na bláznenie, je to o vychutnaní pohodlnej jazdy, samozrejme keď treba tak to človek zošliapne, ale ten sound a šprint s vyše 2-tonovým to je ako tu zvyknú poniektorí písať orgazmus
 , uprednostnil som farbu laku, interiéru a samozrejme výbavu, a keďže v tom čase nebolo moc z čoho vyberať, bral som čo bolo v ponuke, mám síce 750i, ale tiež jazdím ako palzo 90-50-130, spôsob jazdy je každého osobná vec, súhlas s tým, že sedma nie je na bláznenie, je to o vychutnaní pohodlnej jazdy, samozrejme keď treba tak to človek zošliapne, ale ten sound a šprint s vyše 2-tonovým to je ako tu zvyknú poniektorí písať orgazmus  
BMWecko7 napísal:
tak táto sedma s luxusom nemá veľa spoločného
btw to domino3d: tiež som túžil po sedme, E65 bola a JE! pre mňa senzačná, ale z finančných dôvodov som zvolil radšej E38, nemôžem si ju vynachváliť, síce nejaké drobnosti si to vyžiadalo (vodná pumpa) + štandardne výmena náplní a dal som dorobiť LPG (2.500 €), ale to pohodlie a aj rešpekt na ceste je zaručené, nikdy predtým som nejazdil s automatom, ale toto je úplná lahoda a k sedme jednoducho patrí, pri kúpe pre mňa pohonná jednotka nebola až taká dôležitá, uprednostnil som farbu laku, interiéru a samozrejme výbavu, a keďže v tom čase nebolo moc z čoho vyberať, bral som čo bolo v ponuke, mám síce 750i, ale tiež jazdím ako palzo 90-50-130, spôsob jazdy je každého osobná vec, súhlas s tým, že sedma nie je na bláznenie, je to o vychutnaní pohodlnej jazdy, samozrejme keď treba tak to človek zošliapne, ale ten sound a šprint s vyše 2-tonovým to je ako tu zvyknú poniektorí písať orgazmus