... všetko o BMW ...
blavak1 napísal:Keď si porovnáťe tak 2.5tds má 143 koňí +-... Otec má Mazdu 2.0DiTD a má 90koní a mu to stačí... Takže nie každý potrebuje 200 koní+. A práve Sedma neni o rýchlej jazde ale o luxuse
blavak1 napísal:Minimálne 50% slovenska môže snívať o 300 koňoch.
blavak1 napísal:Minimálne 50% slovenska môže snívať o 300 koňoch.
fano031 napísal:70% Slovákov môže snívať o 200 HP...
blavak1 napísal:A práve Sedma neni o rýchlej jazde ale o luxuse
blavak1 napísal:Keď si porovnáťe tak 2.5tds má 143 koňí +-... Otec má Mazdu 2.0DiTD a má 90koní a mu to stačí... Takže nie každý potrebuje 200 koní+. A práve Sedma neni o rýchlej jazde ale o luxuse
domino3d napísal:
no suhlasim s tebou, nepotrebujem tych 200 koni v prvom aute na "vikend". Treba kludne vychutnat si jazdu, sem tam pridat :)
Na "zbešneté" jazdenie mam forda
hmm niesom jeden z tych soferov co ked maju velke auto tak ostatny v hustej premavke proste tahajte do ... ide pan ciest, v ziadnom pripade, nemam to rad a kamaratom to tiez hovorim ked vidim jak jazdia. Potom sa stane nehoda a je neskoro. Odobraty vodicak je najmenej.
--------
Ano bojim sa ze sa rozsype prevodovkaale to sa bojim z mojej neskusenosti s 15+ rocnymi automatmi s neznamou historiou
Jak som pisal malo by to byt prve auto, kamos mal najprv zraloka päťku, potom e30 teraz e34. Drzim mu palce
Som dost nerozhodny clovek. Mozno ked som chcel nieco starsie trebalo by zacat s trojkou, pripadne zachovalou pätkou a nie hned sedmou, asi si to predsa len zvazim este a nasetrim rovno na ten cukrik. Tie ceny nie su take strasne, a ako pisete 3-4 liter na plyn, to bude jedna baseň :)