dianie v USA som okolo acty nesledoval Demko: nesom dosraty, len nechcem pokušať zakomplexovaneho imigračného úradníka či jak sa volajú, následnú kontrolu telesných dutín fakt netúžim absolvovať
nicoho sa neboj.. ja som pri vstupe do NY na letisku v newarku absolvoval celotelovy skener :) a pekne dva krat, inak pohoda.. pri tom pohybe neverim tomu ze sa niekumu nuraju v notase... je to pohoda, jak ked si za komancov chodil do rakuska
VW TOUAREG II 3,0TDI EX A6 2,8FSI quattro C7 EX BMW 320D F31 EX BMW 530D E61
acta nepresla v europe, v usa netusim, ale bol som tam trikrat a jedine sa im raz nepacil makovnik v prirucnej batozine... Je tam na letisku milion veci, maju aj inu napln prace ako pozerat co mas v notase si myslim..
jj, jedlo viem, dlhšie som tam nebol tak som si nebol istý či po tom hone na megaupload a pod. nesprísnili kontroly aj ohľadom tohto lebo každý mi tvrdil dačo iné a nič poriadne som o tom nikde nevyčítal ďakujem
Cau, cestoval som koncom juna do USA a laptop som mal cely cas v ruksaku. Nikoho to nezaujimalo a ani na letisku som nevidel nikoho kto by ukazoval zapnuty laptop, iba ho skenovali ci tam nie je nejaka vybusnina. Takze myslim, ze sa nemas coho bat.