... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
SmartBastard napísal:Vypúšťam aj ja, dával som 1,8b "za studena" (to je pri cca 40-50C - na normálnych cestách sa cez 50C nedostaneš), ale aj tak som sa na trati dostal cez 2,2b - s dusikom by to malo byt lepšie. Trať však mala 60 stupňov takže problémy mali všetci či už jazdili na obyčajných letných gumách, semislickoch alebo slickoch, na vzduchu alebo na dusiku..
SmartBastard napísal:Vypúšťam aj ja, dával som 1,8b "za studena" (to je pri cca 40-50C - na normálnych cestách sa cez 50C nedostaneš), ale aj tak som sa na trati dostal cez 2,2b - s dusikom by to malo byt lepšie. Trať však mala 60 stupňov takže problémy mali všetci či už jazdili na obyčajných letných gumách, semislickoch alebo slickoch, na vzduchu alebo na dusiku..
Solty napísal:Vôbec ti nerozumiemčím teplejšia trať tým si máš viac nahustiť gumy? prečo sa používa dusík alebo vzduch nerozumiem ti, aký je v tom rozdiel?. Dík za odpoveď.
buky300zx napísal:Chcel by som vidiet aky by zajazdila ta Acura NSX z H cas za idealnych podmienok,isla neskutocne (tusim 2,18?!):!:![]()
Mne sa auto stavalo uz neovladatelnym,tak som isiel dole a potom uz nejazdil,nemalo to vyznam.Pneu nedrzali absolutne od 2 kola.
slevin napísal:smarte, napisem to teda inak :) odjazdi cca 3 kola, vybehni na pit lane, odpusti este raz na cca 1,8 Baru a chod naspat na trat :) o nieco to bude urcite lepsie.
cretino napísal:
..ty to pises, akoby si tomu rozumel
slevin napísal:smarte, napisem to teda inak :) odjazdi cca 3 kola, vybehni na pit lane, odpusti este raz na cca 1,8 Baru a chod naspat na trat :) o nieco to bude urcite lepsie.
buky300zx napísal:Pozor na to,tie NSX tam boli dve cervene.Jedna jazdila seriove a druha upravene auta.Ta jedna jazdila dost slabsie.
buky300zx napísal:Caute pani.
Ospravedlnujem sa ze som nezobral gril a ani Vas "nekontaktoval",ale bolo strasne teplo a venoval som sa otcovi(je po porazke).
Inak cas na obyc lacnych pneu 2,52.Pneu sa po troch kolach zacali extremne smykat,tak som to racej nechal tak aby som sa niekde ne...
Z4m isli paradne.
Pan majster sveta (DIESEL) u mna nebol.
Zatial,snad nabuduce.