Okrem preloženého techničáku chcú niekde aj prelozenú kartičku od prevozných značiek...
Ja som nedávno kupoval auto z D, kupoval som ho od turka a auto bolo presne v takom stave aké bolo na fotkách a nemalo ani jednu skrytú vadu. Skôr naopak... Všetky filtre boli origo BMW, to isté aj brzdy a ďalšie diely.
S turkami to nieje v nemecku ako u nás s cigáňmi, ani z ďaleka... Máloktorý nemec by sa naťahoval so zákazníkmi a robil viac ako 8 hodín denne. Keď nekúpiš u Turka, kúpiš od rusa alebo poliaka a ani to nezistíš

Takže to máš jedno. Skôr závisí od toho v akom stave tam auto doviezol pôvodný majiteľ. Tí turci sa moc nezajímajú o to aby auto čo predávajú na oko vyzeralo super. Auto keď som kupoval stálo na jednom mieste cca pol roka a ani raz nebolo umyté ako všetky autá v bazári. To isté kamarát keď kupoval Celicu. Musel ísť s ňou do umyvárky aby videl že je z vonka v pôvodnom stave + mal pol nádrže benzínu

Tiež stav sedel s fotkami a s kilometrami a auto úplne bez problémov aj po 4 rokoch...
Tiež som šiel po auto a nemal som žiadne vyhliadnuté, lebo žiadne iné nebolo... Keby bolo zlé, tak bohužial aspoň som mal pekný výlet do Nemecka