Takže nejaké to slovo organizátora 
:
V prvom rade sa chcem ešte raz pekne poďakovať všetkým zúčastneným. Bez Vás by nebolo možné takúto krásnu akciu zorganizovať -
Výlet a strávené chvíle pri neusiedlerskom jazere dopadli nad moje očakávania. Fakt super zábava. Skoky do vody, pekná bufetárka, blatová vojna... atď to všetko urobilo tento výlet originálnym a bude veľmi ťažké prekonať tú srandu čo sme dnes zažili :)
ale....

my sa o to pokúsime

Keďže všetci vieme tak dobre po nemecky, tak nám celkom prišlo vhod, že bufetárky a aj pani na kase hovorili po našom

po hlbokej konštatácií sme spoločne zhodnotili, že rakušanky boli prevažne chudé, ale ploché

voda bola príjemná, osviežujúca a plná blata. Blato som bral ako negatívum, až do chvíle, kým niekoho nenapadlo sa touto smradlavou hmotou ohadzovať. Od tej chvíle sa okolo nás prestali kúpať civilisti a držali si odstup. Vypukla vojna, ktorá nemala zľutovanie a preniesla sa aj na pevninu :) - až k sprchám

Som unavený, spálený a z hlavy som si dával blato dole 10 min šampónom. No môžem povedať, že za tú prdel to stálo
Teraz už len počkať na fotky od Mima (pedo-fotografa-režiséra) , aby tí z Vás ktorí neboli si aspoň trochu vedeli predstaviť ako to asi dnes vyzeralo :)
Ešte raz ďakujem za tento nezabudnuteľný deň!
Moje foto mobilom ako taký malý teasing, kým mimo upravý fotky a dá ich sem: