... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
modriblesk napísal:tiez nevidim dovod pre co chodit az do ZV.
kompromis po ZM a od tial smer LV, je to dlhsie o 10km. ale urcite sa ludia zacnu po par km nahanat 150-160 a na to nemam naladu. ja najradsej smer Vrable a LV.
ak mame letiet po dialnici, tak sa mozme vykaslat na kolonu. ved na co? pre koho? sami pre seba?
vyznam kolony vidim v tom ze sa ukazeme pred ludmi ake mame pekne vozitka a ako s nimi vieme kulturne jazdit, ci?
Rudo ZM napísal:Z NR by som vám doporučil trasu:NR-Vráble-Kalná-Šárovce-Demandice-Šahy-Slovenské Ďarmoty-Sklabiná.Cesty sú tam prijatelné,bežný slovenský štandard.Na okraji Sklabinej už budete po pravej ruke vidieť skupinu podozrivých individuí a tlupu áut s modrobielymi vrtulami na kapotáchA tých tuším hladáte
Atmo napísal:a inak mohli by ste sem dat nejake telefonne cisla, najlepsie z kazdeho mesta jedno, kto vie ze bude s ostatnymi..takze niekto z BA, niekto z NR a niekto z LV.. ja som za NZ(prideme do NR) 0908 089 599
neviem kedy sa chystas ist ty ale tak mozeme ist od Surian spolu. Za Suranmi par km je taky opusteny motorest tak tam sa mozeme stretnut 0915484131
patres napísal:Tak nakoniec idem cez NR,, tak sa pls uz dohodnite kade. Ci mam alebo nemam kupovat dialnicnu.
Dakujem za pochopenie
tunerxxl napísal:Rano sa vidime z Myjavy idem asi samkeby niekto tak 0907551166