... všetko o BMW ...
airbone napísal:
IBS stoji cca 150-160eur. baterka neviem, origo mozno az do 200eur.... + robotka... :)
takze 4 kilka maj pripravene vselijako.......
Vladdo01 napísal:
takze po problemovom starte a diagnostike v origo bmw servise mi bolo povedane vadne IBS + vadna bateria, nasledovla vymena baterky (ktora sa im nepodarila adaptovat) a IBSska, vseho vsudy 560€.
Pri preberani auta a otazke ci uz je to OK? nasledovala odpoved, asi je vadny starter![]()
Naozaj si uz budem robit vsetko sam
VT-535BH napísal:Slova ako "nepodarila" a "asi" by ma vytočili do nepríčetnosti...
Vladdo01 napísal:
ze za neuspenu adaptaciu origo BMW baterky zakupenej u nich mozu moje zasahy, dorabky do auta, prerabka navi za profika a urcite chceli povedat aj Mpaketeste sa tam chystam a opytam sa ich ze ked sa im to podari v inom autorizovanom BMW servise, ci mi vratia € za diagnostiku
Vladdo01 napísal:
ze za neuspenu adaptaciu origo BMW baterky zakupenej u nich mozu moje zasahy, dorabky do auta, prerabka navi za profika a urcite chceli povedat aj Mpaketeste sa tam chystam a opytam sa ich ze ked sa im to podari v inom autorizovanom BMW servise, ci mi vratia € za diagnostiku
voMacK napísal:tak, som objednany na piatok na 13:00 [pisem si to pre istotu sem, nech na to nezabudnem]
VT-535BH napísal:A ked vyhorím po výmene ako dokážem že som prešiel zvolávačkou? To ešte aj pri takej banalite musí mať človek pochybnosti či ho neojebú? Mna výmena čaká v pondelok ale čím dalej tým viac som presvedčený že nagooglim nejaké DIY.
coWon napísal:budes mat predsa papier o tom
VT-535BH napísal:Z reakcie Pepa57 som pochopil ze odisiel bez dokladu o montáži alebo výmene...