... všetko o BMW ...
Plexxo napísal:Pozor chalani to sa nemeni cervena krytka na baterii !!! To sa meni plastova krytka,kt sa nachadza sice na plusovom kabli ale v kufri pod tapacirom,kde kabel prechadza do podvozku cez dieru.A prave v tomto prestupe je ten plast,kt.ma zamedzit kontaktu medzi plusovym kablom a kostrou auta.A meni sa ten za nejaky iny.urcite lepsi
MateX3 napísal:Absolvoval som výmenu, takže foto pred zvolávačkou (fotené včera):
Foto po zvolávačke (fotené dnes):
Neviem čo menili, vraj nejakú krytku + namazanie, papier mi nedali. Trošku sklamanie, som si myslel že prístup bude už lepší.
bruno75 napísal:
Ved tiez nikto netvrdi, ze sa meni nieco v priestore, ktory si odfotil![]()
Dokonca (podla mna) na mojom aute ani nedali tuto cast tapaciru dole. Vsetky svoje veci, ktore som mal ulozene v priehradke v pravej casti tapaciru (to co bolo na fotke dane dole) som nasiel presne tak ulozene, ako ked som auto priviezol na zvolavacku...
voMacK napísal:Mato, ja som tiez ako velky chytrak odfotil presne to co ty..a potom mi docvaklo, ze tam nic robit nebudu..aj keby chceli..ale ze sa riesi az prechod toho zvazku kablov do kasne..na baterke ako takej by nemali robit nic
MateX3 napísal:Ani mne ten tapacír dole asi nedali. Lekárničku, lano a sačok s poistkami som mal na rovnakom mieste (v tej sietke) ako som ich nechal.
abernolak napísal:
ja dnes konecne absolvovane...ale nieco robili asi aj okolo baterky, dost mi rozhadzali obsah kufra
protokol som len podpisoval a kopiu mi vraj netreba dat
Laco19 napísal:Tu je video z vymeny krytky:
http://www.youtube.com/watch?v=q3BUrN_-GOk