... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Apríla 2007, 18:26

LuCKy napísal:
LukasBA napísal:
Potom som si este pozeral starsie prispevky poklada a BMina a spominali nieco v tom zmysle, ze musia ludom rozpravat, ze je to len M-Paket a taketo veci. Puta to auto naozaj neprimeranu pozornost okolia? Pretoze to by mi asi dost vadilo.

Skôr by som povedal, že kvôli závisti a neprajnosti ľudí. Na vonok sa nedá zistiť, o aký model ide (či je to M3 alebo len upravené Coupe).

LuCKy

asi tak, ale ja som z maleho mesta, tu je to samozrejmost, ze zavidia

a ze si na to budes musiet davat pozor to je samozrejmost

ak chces M3 ako auto pre radost tak je to to prave, a zvladne to aj flakanie sa po meste, ja som s tym chodil na rozky

:lol:

LukasBA
Autor témy

Štvrtok, 26. Apríla 2007, 19:04

Som to pozeral a GT LE znamena, len ze auto ma o 9 koni viac, je zelene a ma par interierovych doplnkov(zelena koza, karbon) a plaketu s cislom. Som myslel, ze to znamena, ze to auto je odlahcene, alebo tak nejako.
Takze za tie prachy celkom blbost. Mne sa najviac paci interier s latkovymi sedadlami a modra farba.

K tym autam z Talianska asi tolko, ze kamarad priniesol par crepov typu Megane a tie boli vo fakt strasnom stave. Sused ale zase ma 530d odniekadial zo severu, myslim z Milana a ta bola(aj je) v uplne perfektnom stave. Ked to kupoval najvacsi problem bol nejaky skrabanec. Auto uz ma asi rok a pol a doteraz s nim nebol problem. Takisto ked som hladal G, tak som videl aj auta z Talianska. Vacsinou mali tak okolo 15 rokov a vyzerali skoro ako nove. Takze bude asi rozdiel v tom ci je to crep alebo drahe auto. Aspon z toho, co som videl tak usudzujem, ale zas tak vela som tych aut nevidel, takze sa mozem kludne mylit, preto sa pytam.

bavo36

Štvrtok, 26. Apríla 2007, 20:04

To som chcel vediet. .....ale si si tym istý?
Zase E36????

BMino

Štvrtok, 26. Apríla 2007, 20:05

GT nie je odlahcena, a pokial ide o tie peniaze, tak je to specialna edicia tam musis ratat s vyssou cenou

M3driver
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Apríla 2007, 09:59

BMino napísal:
GT nie je odlahcena, a pokial ide o tie peniaze, tak je to specialna edicia tam musis ratat s vyssou cenou

a ktora verzia bola odlahcena? mne sa zda ze GT ale nieviem to isto...
](*,)
M3 -> Ducati

LukasBA
Autor témy

Piatok, 27. Apríla 2007, 12:18

Som to pozeral a odlahcena verzia su vraj robila iba do USA. Mala hlinnikove dvere a nemala klimu a stresne okno+este nejake dalsie veci. Vyrobenych bolo iba okolo 100 kusov.

M3driver

Piatok, 27. Apríla 2007, 12:36

LukasBA napísal:
Som to pozeral a odlahcena verzia su vraj robila iba do USA. Mala hlinnikove dvere a nemala klimu a stresne okno+este nejake dalsie veci. Vyrobenych bolo iba okolo 100 kusov.

potom by som sa vyprdol na nejaku XY verziu za take looove! urcite bude mat vyssiu hodnotu aj neskor, ale otazka je ci ti to za to stoji. s M3-jkou budes akurat blbnut a tam ti je nejaka spesl verzia nanic aj ked ma mozno o par ponikov naviac...

tie prachy vrazis do servisu a oprav normalnej a vydrzi ti dllllho!!
8)
M3 -> Ducati

LukasBA
Autor témy

Piatok, 27. Apríla 2007, 13:13

Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.

M3driver

Piatok, 27. Apríla 2007, 13:53

LukasBA napísal:
Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.

neviem kolko viazia tieto disky, ale nie je problem zohnat lahky disk aj dodatocne! akekolvek M-kove alebo M-paketove disky su zarukov kvality a nizkej hmotnosti! potom su tu OZ, BBS...
aj ked su uplne ze najviac najkrajsie!! :wink:
M3 -> Ducati

BMino

Re: Mam si kupit M3 e36?

Piatok, 27. Apríla 2007, 18:02

LukasBA napísal:
tak som rozmyslal nad Mazdou 323 GT-R a Hondou Integrou Type R,

ale mal by si sa popytat aj v Mazdaklube a Hondaklube, az si to mozes porovnat, a za pol roka si nebil hlavu o stenu :lol: :lol:

Xader

Piatok, 27. Apríla 2007, 19:16

M3driver napísal:
LukasBA napísal:

neviem kolko viazia tieto disky, ale nie je problem zohnat lahky disk aj dodatocne! akekolvek M-kove alebo M-paketove disky su zarukov kvality a nizkej hmotnosti! potom su tu OZ, BBS...
aj ked su uplne ze najviac najkrajsie!! :wink:

Chces povedat , ze OZ , alebo BBS su lahke disky ? :shock: keby som chcel fakt lahky disk , tak si kupim Enkei alebo Motorsport Technics - v bielej alebo ciernej a nema to chybu ... to su fakt lahunke disky :wink: - ale to je uplne to najmenej ked niekto kupuje M3 :smile: casom si dokupis vsetko podla svojej chuti.

LukasBA
Autor témy

Piatok, 27. Apríla 2007, 20:01

Co sa tyka tej Mazdy a Hondy, tak som to uz nejako pustil z hlavy. Mazdu je dost tazke zohnat a je tam dost problematicka udrzba. Honda je zase iba predokol a je to dost napadne auto. Navyse je to vysokootackovy motor a nenasiel som nikoho, co by mal na tom aute aspon 200tkm. Tazkze mam aj celkom strach do toho ist.

Disky kebyze chcem nejake dobre tak by som asi uvazoval nad tymito:

http://www.optionimports.com/te37mag.html

Trochu drahsie, ale vraj su dobre. Ale mne sa aj tak najviac pacia tie co su na talianskom aute.

poklad

Nedeľa, 29. Apríla 2007, 06:06

BMino napísal:
bavo36 napísal:
V com je teda rozdiel medzi M3 a M3 GT LE?
Má iný výkon? Alebo je niekde nejaké logo, alebo nejake označenie za ktore maš priplatit? :-k

GT ma 295PS oproti 286-"obycajna" :lol: :lol: a su len zelene, aspon co som zatial videl, a maju stitok s cislom , ktore je to v poradi vyrobene na palubnej doske

ten doplatok za 9 koni sa mi nepozdava :lol:
uz len M3

poklad

Nedeľa, 29. Apríla 2007, 06:13

inac m3 ti mozem len doporucit servis je zatial v pohode ak zohrejes olej na spravnu teplotu mozes mu nakladat co ti hrdlo raci na vrakaci asi zozenies len nejake drobnosti a samozrejme 235-45-17 na spalenie :lol: inac som z BA tak ak sa chces pokukat a neni si lopkar mozeme sa stretnut
uz len M3

poklad

Nedeľa, 29. Apríla 2007, 06:15

nepozeral si v inzerate mladsiu m3? 3.2obsah. slusne emko asi pod 10000eur nezozenies kamos kupil za 7000 a netvari sa nadsene
uz len M3

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní