... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Xader napísal:M3driver napísal:LukasBA napísal:Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.
neviem kolko viazia tieto disky, ale nie je problem zohnat lahky disk aj dodatocne! akekolvek M-kove alebo M-paketove disky su zarukov kvality a nizkej hmotnosti! potom su tu OZ, BBS...
aj ked su uplne ze najviac najkrajsie!!
Chces povedat , ze OZ , alebo BBS su lahke disky ?keby som chcel fakt lahky disk , tak si kupim Enkei alebo Motorsport Technics - v bielej alebo ciernej a nema to chybu ... to su fakt lahunke disky
- ale to je uplne to najmenej ked niekto kupuje M3
casom si dokupis vsetko podla svojej chuti.
M3driver napísal:Xader napísal:M3driver napísal:LukasBA napísal:Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.
neviem kolko viazia tieto disky, ale nie je problem zohnat lahky disk aj dodatocne! akekolvek M-kove alebo M-paketove disky su zarukov kvality a nizkej hmotnosti! potom su tu OZ, BBS...
aj ked su uplne ze najviac najkrajsie!!
Chces povedat , ze OZ , alebo BBS su lahke disky ?keby som chcel fakt lahky disk , tak si kupim Enkei alebo Motorsport Technics - v bielej alebo ciernej a nema to chybu ... to su fakt lahunke disky
- ale to je uplne to najmenej ked niekto kupuje M3
casom si dokupis vsetko podla svojej chuti.
pisal som lahke, nie "ultralahke"!!a su tam 3 bodky. samozrejme je vela lahkych diskov, zalezi uz potom len od ceny ze?!
M3driver napísal:hmmm, zvlastne. ja som si vzdy myslel ze z CR chodia EVA upravovat ku nam...