... všetko o BMW ...
 ) - e34 je môj sen, strašne by som jednu chcel. Všetci ma ale odhovárajú, že to je blbosť, že je to staré, poruchové, veľa km atď atď. Vysvetliť im že do skvostu menom e34 sa človek zamiluje tak ľahko je zbytočné - nepochopia
 ) - e34 je môj sen, strašne by som jednu chcel. Všetci ma ale odhovárajú, že to je blbosť, že je to staré, poruchové, veľa km atď atď. Vysvetliť im že do skvostu menom e34 sa človek zamiluje tak ľahko je zbytočné - nepochopia   .
 .  ) je tam nejaká istota, že auto vydrží ďalších povedme, 10-15 rokov, alebo treba do toho liať každý rok prachy ?
 ) je tam nejaká istota, že auto vydrží ďalších povedme, 10-15 rokov, alebo treba do toho liať každý rok prachy ? 
											 ), nemyslíš, že po 500-600 tis. km bude ten motor hodný rovno do šrotu ? Auto by som využíval na viac-menej každonenné jazdenie, nie na okrasu v garáži. Čo sa motorov týka som úplný amatér a laik preto sa pýtam.
 ), nemyslíš, že po 500-600 tis. km bude ten motor hodný rovno do šrotu ? Auto by som využíval na viac-menej každonenné jazdenie, nie na okrasu v garáži. Čo sa motorov týka som úplný amatér a laik preto sa pýtam.
 A áno máš pravdu, len moc neverím udávanému počtu najazdených km na väčšine áut
  A áno máš pravdu, len moc neverím udávanému počtu najazdených km na väčšine áut  

ozaj svetla mas cierne helly ci len nejake homade ?
  ozaj svetla mas cierne helly ci len nejake homade ?