Len tak dalej Majo, obdivujem ta ze stale ta to bavi rozoberat, lebo mna uz nie
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
rozoberat ma to bavi ale financne ma to uz nebavi Dnes idem na ten zadny silac na diffe
vela stastia
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
Diiik skusim este kuknut aj to len zase vsetko rozobrat hura sa tesim tento zadny som mal natrhnuty tak som sa tesil ze to bude na 100% ono ale mylil som sa
na mojom sme riesili komplet vsetky silace na zadnej naprave niekolko mesiacov dozadu. Je ich tam pozehnane vela, ale radsej som to zobral vsetko naraz lebo pri tom pocte nikdy nevies...
Majo: noo presne na to je 330d urcene tahat zavodaka. Ako skoncil Miki? Silace su oser, obvykle je treba vsetky vymenit, mozu byt len vyzuvane a aj tak buchaju - ja som vymenil par dni dozadu posledne co som nemal Polyurethan alebo unibal (na motore) a je to ako nove auto (trochu viac trasie kasnou ale plusy su obrovske na moj ucel)
Miki skoncil 2 vo svojej kategorii bol celkom spokojny aj auto fungovalo ako malo No jo co uz dnes som si robil objednavku na ostatne silace uz to chce len cas. No a zase mi sibe: spekulujem ze vymenim auto tak neviem ci sa do toho pustat. No musime dat uz niekedy stretko som na to tvoje delo zvedavy
to nie je nic pre teba, vrieska to natriasa to, je to krpate a este z Francuzka:-) inak sme vcera boli s kolegom na tej jeho novej E91 (tu z klubu) a mat to nejaky 6valec veru by sa mi to nehnusilo:-) Noo stretko rad, skus si vyhradit cas v nedelu poobede.