nevadí, nie je to OT, aspoň nie je nuda v príbehu
samozrejme nejaké investície si to vypýta, ale nemusíš sa báť, keď kúpiš auto s motorom v dobrom stave a dáš mu potrebnú údržbu a budeš jazdiť s rozumom tak to ešte minimálne 100-150tis. pojazdí, alebo aj viac
keď napr. kúpiš 520-525i 24v tak tie sú celkom spoľahlivé motory, môžno odíde lambda sonda, možno váha, a podobné veci okolo motora ale samotný motor vydrží veľmi veľa, tam budeš vrážať peniaze len do bežnej údržby ako napr. u 10r. novšieho auta
napr. dieslové 525tds vydrží toho tiež moc, ale ten je veľmi háklivý na jazdný štýl majiteľa, a nikdy nevieš predošlý majitelia ako s tým jazdili, akú údržbu tomu dali, takže môže vydržať hodne veľa alebo môžeš s ním mať problémy na každom kroku
napr. ako u mňa, mal som problém s chladením - hlava dole, v lepšom prípade vymením tesnenie, otlakujem hlavu, kúpim ešte nové skrutky, dokopy 120-150€ a jazdím ďalej, ale mal som popraskaný blok lebo v minulosti niekto uvaril motor tak bolo jednoduchšie vymeniť, na druhej strane oproti takej 525i som za 2roky ušetril na PHM toľko že by som mohol kúpiť ešte jeden motor do zásoby