... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
LuCKy napísal:LukasBA napísal:Potom som si este pozeral starsie prispevky poklada a BMina a spominali nieco v tom zmysle, ze musia ludom rozpravat, ze je to len M-Paket a taketo veci. Puta to auto naozaj neprimeranu pozornost okolia? Pretoze to by mi asi dost vadilo.
Skôr by som povedal, že kvôli závisti a neprajnosti ľudí. Na vonok sa nedá zistiť, o aký model ide (či je to M3 alebo len upravené Coupe).
LuCKy
LukasBA napísal:Som to pozeral a odlahcena verzia su vraj robila iba do USA. Mala hlinnikove dvere a nemala klimu a stresne okno+este nejake dalsie veci. Vyrobenych bolo iba okolo 100 kusov.
LukasBA napísal:Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.
LukasBA napísal:tak som rozmyslal nad Mazdou 323 GT-R a Hondou Integrou Type R,
M3driver napísal:LukasBA napísal:Presne to si myslim aj ja. To zelene auto je lepsie iba o tych 9 koni a CSL-kove disky. Inak je to to iste. Priplatit si vyse 100tisic za farbu a interier, ktory sa mi nepaci je blbost. Ked uz sme pri tom, tak robia tie CSL-kove disky velky rozdiel? Predsalen je to par kg neodpruzenej hmotnosti v rohoch, ale stoja okolo 2000 Euro.
neviem kolko viazia tieto disky, ale nie je problem zohnat lahky disk aj dodatocne! akekolvek M-kove alebo M-paketove disky su zarukov kvality a nizkej hmotnosti! potom su tu OZ, BBS...
aj ked su uplne ze najviac najkrajsie!!
BMino napísal:bavo36 napísal:V com je teda rozdiel medzi M3 a M3 GT LE?
Má iný výkon? Alebo je niekde nejaké logo, alebo nejake označenie za ktore maš priplatit?
GT ma 295PS oproti 286-"obycajna"![]()
a su len zelene, aspon co som zatial videl, a maju stitok s cislom , ktore je to v poradi vyrobene na palubnej doske