... všetko o BMW ...
Britt napísal:Priatelia tak toto som tu riešil cel minulý rok. Všetko som vymenil kotúče ramená a čo ja viem čo všetko samozrejme niekoľko krát robená geometria a neuhádnete čo bolo na príčine toho trasenie v cca. 80km/h.
Ja som to aj predpokladal ale väčšina mi tvrdila že nie NÁBOJE to niesu lebo ich pozreli a skontrolovali a sú O.K. Kašlal som na to veď nič iné to už byť nemohlo veď som predsa všetko vymenil. Zavolal som Maťovi do BB a poprosil o poslanie nábojov. Predstavte si že keď mi ich vymenili tak ako prestalo triasť. Problém bol len v tom že som dlho jazdil na tých zlých nábojoch a odnieslo si to riadenie. V pondelok musím dať dole riadenie a dať ho na repas nakoľko tým trasením sa trošku uvolnilo a teraz keď mám nové náboje tak riadenie ma vôlu. Prejavuje sa to plávaním na ceste. Konkrétne sa trošku pasujem s riadením aj na rovnej ceste lebo raz chce (ťahá) ísť auto do ľava a raz do prava. Tak že moja rada je pokiaľ ste už urobili všetko rýchlo vymeniť náboje aby si to neodnieslo riadenie.
lionlion napísal:Bude to asi tou geometriou, naskor to dobabrali este viac jak bolo. Nebol by to prvy ani posledny pripad. Inac brzdy trasu pri brzdeny, ak je napr. nieco povolene na naprave tak takysto pri brzdeni..... a gumy resp. nevyvazene kolesa okolo 110-120 km/h, to je ta spravna rychlost, pri inej to nerobi.
Takze by som typol geometriu, a na e39 v predu sa nic ine okrem capou riadenia nastavovat neda, zato zadna naprava toho ma uz viac