Taktiež mám gumy Made in China Sunny SN300 či čo

pri 110km/h ale už aj pri 80-90 mi trasie s volantom, na volante to nevidno ale keď ho pevne chytím, tak cítim vibrácie... Gumy sú vyvážené, nápravy porobené a neverím, že na zadnej náprave 0.40° odklon by toto robil (viac sa nedalo nastaviť).
Otázka, ak sú krivé kotúče, je to možné cítiť na volante len pri brzdení, alebo aj pri normálnej jazde bez brzdenia ? Lebo ak občas brzdím zo 120km/h tak nenormálne sa dakedy roztrasie celé auto....
A ďalšia vec, mal som menené PP spodné rameno, chytil som asi dve - tri jamy a všimol som si hlavne pri parkovaní, že keď zaradím D, trošku sa pohnem, a hneď prudšie zabrzdím, začne dačo praskať v PP strane, potom sa ešte raz pohnem dopredu, zas zabrzdím už to neurobí, ale akonáhle zaradím R, a zopakujem to isté, že sa pohnem dozadu a znovu zabrzdím, zas tam niečo praskne, potom už nie a cyklus sa potom znovu opakuje pri D atď atď. WTF ??? ide to od prednej nápravy lebo skúšal som zastaviť s ručnou brzdou a nebuchlo nič... Bojím sa, či to niečo nemá spoločné s tým že mi aj trasie volant a po geometrii som si všimol že jemnúčko ťahá doprava auto...