... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
mokr napísal:mozte kludne dopisat aj mna pridem na 100%
FaMart napísal:kto nie je dopísaný na prvej strane nech kričí
M1R3C napísal:Chalani, kto označí areál(parkovisko),donesie neaké pohonie hmoty(Sud piva a pípu
) To som na to sám s dvomy klubákmi+ moji kamaráti ?
Označovanie áut a také veci si beriem na starosť ja kúpim ružové fixky čo nejdu dole zo skla a budem písať
![]()
Prídem okolo 12tej ale ptorebujem ešte dohodnúť viacerých ludí,ktorý prídu so mnou resp. vo vlastných autách a spravíme parkovisko a potom neaký vchod a tam budem ja čakať na vás
romeo 622 napísal:ja pridem teda Tiez o 12 donesiem pasku ale tycky budu pre mna problem keby som mohol este s niecim pomoct napis mi spravu
majdo-dk napísal:ja ak opravim auto tak pridem pomoct o 12-stej ale ak ho neopravim tak nepridem vobec....![]()
donesiem aj pasku na oznacenie parkoviska..... a chalany.... uz niekto registroval klub?????
M1R3C napísal:To neviem,ale akurát som im napísal mail a či môžme prísť o 12tej a vyznačiť si parkovisko a tak ďalej...Keď odpíšu budem informovať :) ... Diky,pásky bude treba dosť
se_alpina napísal:Ja dojdem kuk v sobotu, ked bude pekne tak s Targou, sice to neni tuningove auto, ale aspon je to rarita..
a ked bude prsat, tak len kombikom..
Takže objednajte slnko :)
laado napísal:no jak to vypada s organizovanim parkoviska? bude teda aj sud? ja rad pivo![]()
M1R3C keby sa mi podarilo, dojdem tiez skor pomoct ak chces a este vas neni dost