... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
 Je škoda že predajca pri predaji auta sa nesnaží zistiť na čo to auto chceš využívať. Potom ten motor iba trpí, čo si neskôr aj vypýta svoju daň.  Nová jednička je fajn tak nech slúži
 Je škoda že predajca pri predaji auta sa nesnaží zistiť na čo to auto chceš využívať. Potom ten motor iba trpí, čo si neskôr aj vypýta svoju daň.  Nová jednička je fajn tak nech slúži  

Našťastie je moje služobné auto zároveň aj mojím "fun-car"
 Našťastie je moje služobné auto zároveň aj mojím "fun-car" 

maxete napísal:Tak pridávam sa do radu ownerov BMW F20, model 118d s automatom, farba valencia orange, sport line. Cez víkend hodím snád aj nejaké fotečky.

Branik116i napísal:
gratulujem, prajem veľa šťastných km a nech verne slúži!

maxete napísal:Dikes

Branik116i napísal:
a čakáme teda na tie fotečky...

Pietro_SK napísal:Maxete: krásne fotky, ale zákerná otázka: Ty s tým autom aj jazdíš alebo len fotíš? Že to máš také krásne čisté
Inak, dnes do rána mi nejaký "dobráčisko" vylomil zámok (resp. vypiloval a popri tom pochopiteľne poškodil aj dvere) - podľa predajcu a servisáka to je prvá vylomená F20 u nás.. Dovnútra sa však nedostal ani auto neodomkol. Podľa polície pravdepodobne amatér riešiaci vlámanie hrubou silou...Niežeby som z tohto prvenstva bol nadšený, ale čo už, už som si asi zvykol (tretí vylomený zámok za necelé dva roky, predtým 2x na Civicu).
Verím, že sa s tým nestretne nik z vás.
 Ale snažím sa umývať čo najviac, aby lak ostal pekný veeeľmi dlho. To čo si písal s tým zámkom ma nenormálne mrzí
 Ale snažím sa umývať čo najviac, aby lak ostal pekný veeeľmi dlho. To čo si písal s tým zámkom ma nenormálne mrzí  Kurviská zlodejské, to je neskutočné. Už len čakať koho jednotka prvá zmizne
 Kurviská zlodejské, to je neskutočné. Už len čakať koho jednotka prvá zmizne  Ach snád sa Ti už budú vyhýbať špiny zlodejské.
 Ach snád sa Ti už budú vyhýbať špiny zlodejské.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)