... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
pribo88 napísal:maxete - tak ja mam 116d, automat...mam ho od februara, doposial som najazdil 2300km....realne prepocitana priemerna spotreba mi vychadza do 5,5 litrov....ale ja niesom az taky "letec"......sem tam dam nejakeho frajerika dole, inak jazdim tak pohodovo,pre potesenie (radst z jazdy) :) ...
tento tyzden som bol v PU, spravil som 730km, pri dodrziavani predpisov...a po dialnici som siel tak okolo 110 a celkova priemerna mi vysla 4,2litra.
Vcera som zasa urazil 60km dlhu cestu...skusil som maximalne setrit ako sa dalo (siel som max 80km/hod+obehol som 3 kamiony) a docielil som spotrebu 3,5 litrov/100km (ale takato jazda je sokr trapenie)
ak jazdis vela po meste, casto startujes a sem tam niekde vyrazis mimo tak maximalku budes mat 6,0
Este chcem podciarknut ze jazdim vylucne ECO PRO systemom, nakolko mi to naratava bonusove kilometre, hladsie a setrnejsie preradzuje..a tankujem iba SHELL.
Prajem stastnu ruku pri kupe :)
Pietro_SK napísal:Ahojte, som tu nový - budúci majiteľ 118d - tak sa skúsim pripojiť do debaty...
Tomas: čakačka je cca 3 mesiace, záleží, ako stihnú zarezervovať okno vo výrobe. Môj prípad: objednávka podpísaná 7.2., dodací termín 19ty kal. týždeň. Po upresnení je auto práve teraz vo výrobe, dodanie k prevzatiu cca 3 týždne. Takže dá sa to.
maxete: súhlasím, presne to bola moja vlastná skúsenosť.. Akurát keď tak človek zaškrtáva tie položky vo výbave, čo "musí mať", tak tá cena ide hore astronomicky. No ale nekúp to
jazzo77 napísal:Zdravím všetkých,
mám od 12/2011 F20 118i (170hp) manual urban line. Zatiaľ spokojnosť, lepšie jazdné vlastnosti a komfort ako moja predchádzajúca X1 sdrive18d. Najazdených zatiaľ cca 6500 km. Priemernú spotrebu mám cca 8 l/100km, väčšina v mestskej premávke. Na spotrebu má však veľký vplyv štýl jazdenia, dá sa jazdiť priemerne aj za 6 l/100km (pri dodržiavaní rýchlostí), ale aj za 8-9 l/100km. Ja to mám prepnuté takmer stále v Sport mode.
Pripájam niekoľko foto (zatiaľ len z mobilu):
Interiér som mobilom nefotil, ale vyzerá presne takto (len s manuálnou prevodovkou):
Pietro_SK napísal:Ja som "musel" ísť do nafty a keďže často jazdím v meste, tak som už volil automat.