... všetko o BMW ...
heroe napísal:Vcera som mal pozicanu od kamosa A4 1.9Tdi 96kw, zvezenie fajn ale ja som zvyknuty na svoje..... normalne sa mi zdalo ze panel s radiom a klimou je otoceny od sofera na opacnu stranu, jedine co sa mi paci su budiky maju take pekne farby moderne, fakt pekne, auto normalne sedi na ceste a to ma 15, hluk v nom nie je teda okrem chrochtaka pod kapotou, je to fakt dobre vozenie tak neviem co tu zasa zastancovia BMW kydate hnoj..... neviem kto tu riesi nedotacavost pri sportovej jazde, som zvedavy kolko krat v zivote sa ti to stalo....., je pravda ze sa to soferuje trochu inak ako rwd ale to kazdy predohrab. Toto som ale nechcel.
V noci som issiel a nevidel som ani pitchu, zistil som ze ma vypalenu ziarovku v svetlach, tak si hovoeim ze mu ju vymenim. Otvorim kapotu a kukam ako puk, nemozne vymenit ziarovku. Zosttal som v pomykove lebo u mna sa to da urobit aj bez odstrojenia polku motora a pritom su to auta cca rovnakeho datumu vyroby. Okrem toho lozisko zadne s nabojom 120€......
heroe napísal:V noci som issiel a nevidel som ani pitchu, zistil som ze ma vypalenu ziarovku v svetlach, tak si hovoeim ze mu ju vymenim. Otvorim kapotu a kukam ako puk, nemozne vymenit ziarovku. Zosttal som v pomykove lebo u mna sa to da urobit aj bez odstrojenia polku motora a pritom su to auta cca rovnakeho datumu vyroby. Okrem toho lozisko zadne s nabojom 120€......
mys_iak napísal:tak skus vymenit ziarovku na e90tkeje to to iste... proste len tak na benzinke to nevymenis
dodoIPD napísal:Zase nebasnickuj s tou spotrebou.. :)
folkswágeňák napísal:Odkaz truhlikovi s "kolobezkou" bmw: troska si prehodil poradie slov, to audi je ta kolobezka si chcel povedat! Velmi tym autam nerozumies a nemas skusenosti ako vidim... Mal som vsetky znacky nemeckych aut, z kazdeho niekolko typov a ani jedna audina kolobezka sa nechytala (na mercedes a) na baworak uz vobec! Skratene povedane napr.: v tej tvojej super audi (3tdi) je sice rozvodova retaz, ale jej zivotnost je cca 200.000km, potom id skor-neskor srat. Vymena motor von, lebo je zozadu. Komplikovane riesenie od audi, ktore bmw riesi jednoducho a o to spolahlivejsie. V bmw je retaz tak troska dozivotna. A spotreba 10-11 v meste a mimo 7-8l nafty je podla teba dobra?! S mojim 330d si vytieram kazdy den zadok s trojlitrovymi audinami a spotreba v meste 7,1 v zime a mimo v pohode do 6l. A jazdim stylom, ze okrem priatelky si vedla mna uz druhykrat nikto velmi nechce sadnut....![]()
P.S.: dojdi sa previezt nazivo a pochopis BMW!![]()
P.S.: admin, nejak to nemas pod kontrolou, ked sem pisu taketo veci, teda smeti.. Ze audi, pch!
folkswágeňák napísal:V bmw je retaz tak troska dozivotna.