... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Autor témy
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

GO hlavy

Piatok, 27. Apríla 2012, 08:46

Ahoj.
Mam mensi problem s motorom M54 520i. Zacal zrat dost oleja, najpr cez separator oleja. Ten som vymenil, stale to cez neho taha, ale uz nezahadzuje sviecku na #2 valci. Co je horsie, rano zle startuje (na 1. pokus zhasne), na studeno a pri zatazi dymi na cierno. Mam podozrenie na simeringy ventilov, ze to zerie aj cez ne. Premyslam, nad GO hlavy, minimalne vymenu tych simeringov, bud zhora bez demontaze hlavy, alebo potom rovno GO hlavy so zabrusenim ventilov a sediel.

Kde mate dobru skusenost, ze by mi to spravili, samozrejme za nejaku normalnu cenu? Do Tempusu s tym nejdem... Bud to dat cele do servisu spravit, alebo by som hlavu demontoval v garazi a niekam ju zaniesol (nasiel som nejaky servis hlav v Madarsku, ale nemam referencie). Tie simeringy by som mozno zvladol asi aj sam v garazi, na to by som si mozno este trufol...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Re: GO hlavy

Sobota, 28. Apríla 2012, 09:14

v Trnave u Šimalčika, specializuju sa na hlavy. Hlavu si vies dat dole i sam (uprimnu sustrat ked vytiahnes zavit z bloku. M54 ho ma z hlinika. Takze aj dotahovanie bude o stasti.)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 27 neregistrovaných