... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Re: vstreky ?? a čo s nimi ...?

Utorok, 24. Apríla 2012, 19:54

matysE46 napísal:
a co ked to robi vacsina ludi..? kazdy ma iny styl jazdy..kazdeho to naucili inak a kazdemu to inak vyhovuje.. =;

bavíme sa tu o tom čo je správne a najlepšie a to forum tu je od toho aby človek čo chce vedieť či robí niečo zle nedostal odpoveď "rob si čo chceš"
čo keď to robí večina ludí? No keď to niekomu vysvetlíš a robí stale tie iste veci dookola a sťažuje sa jak sa mu opotrebuvaju kotuče, jaku ma vysoku spotrebu, jaks a mu prave dodrbali vstreky lebo "všetka nafta na slovensku je na..." tak mi nedá a musím vyjadriť svoju ľútosť nad luďmi čo si nenechaju poradiť, uprimne je to ich vec ale nech sa potom nestažuju to je vše

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: vstreky ?? a čo s nimi ...?

Streda, 25. Apríla 2012, 10:10

bavi vas to tu spamovat? posledna strana je same OT ](*,)

clovek, co bude neskor hladat nieco k tejto teme bude musiet prejst vsetky tie sracky co su tu navyse :!: ak mate potrebu sa ku vsetkemu vyjadrovat, tak si to piste na facebook!

som myslel, ze to tu je seriozne forum a nie volny pokec, niektori ludia sa vobec nedrzia pravidiel fora, niektori su uplni posthunteri, no otras

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní