... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

bmwbombic
Auto: E61
Kraj: Zahraničie

Re: Vrzganie v zadnej náprave

Sobota, 14. Apríla 2012, 09:29

včera jsem to měnil no vyklepat ty stare děs a hruza :roll:
E61 r.v.2004 , dodělan: m-paket,světelní retrofit LCI,retrofit CIC !!

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 14. Apríla 2012, 22:58

voloda, pre mna zamna, nechaj si aj vodu do ostrekovaca doplnat v bavarii, poskytol som taky akoze navod co by tomu mohlo pomoct. u mna to je cca 15t km od prestriekania, mozno aj viac, ale cez zimu som dal urcite 10tkm a tento mesiac 3700km takze pomohlo, pritom som bol pod autom dvakrat - neboj sa, neliezol som tam plazom, ale na zdvihaku a skubal som tymi capmi poriadnym pajsrom a nic, vyzera byt cele.

na druhu stranu moog nieje najlepsia znacka, ono ci dam 20e za "kvalitu" alebo 30 za fakt dobry kusok napriklad lemforder, za ten bordel nestoji.

inac tu striekacku skus zapihchnut smerom z hora, ale stale len z vnutornej strany auta - od vyfuku, uvidis ci to pomoze, ked tak skusis aj inde pichnut a dat tomu este par kvapiek.ked tak pozri v akom stave je ta gumena manzeta na tom a popripade ci nema nejake neziaduce vole s tym, ze tam zapacis nejaky nie prave hodinarsky srubovak.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

dimensionone
Autor témy
Auto: 318d(F31)

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 07:51

Vcera som to olejoval. Vtlacil som tam asi 2 ml oleja, uz vytekal vonka, ked zatrasiem autom, tak je to ticho, ked si vsak sadnem na zadne sedadlo, tak sa ozve zavrzganie, no nie je to take strasne, pri jazde je to ticho. Zatial som spokojny. Urcite to pojde na vymenu.

Ty mas zle skusenosti so znackou Moog? Aj konkretne s tymito capmi? Aku inu by si odporucil?

bmwbombic
Auto: E61
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 08:20

dej tam lemforder
E61 r.v.2004 , dodělan: m-paket,světelní retrofit LCI,retrofit CIC !!

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Pondelok, 16. Apríla 2012, 08:56

to jararak: ironicke poznamky si nechaj vo vacku a snaz sa respektovat fakt, ze su ludia co maju na vec odlisny nazor, a predstav si, nechodia si menit vodu v ostrekovacoch do bavarie, len chcu mat auto na ktore sa da spolahnut a pri ktorom netreba nosit ladu s naradim v kufri.

to dimensionone: radsej si priplat za znacku (napr. lemforder) a budes mat pokoj na dlhsie. Ale nas co ti radia menit to neber vazne, lebo niekto to dookola maze striekackou, takze menit to urcite netreba (jedine ze si chodis davat doplnat vodu v ostrekovacoch do bavarie, vtedy mozes). :bmwball:

Pepetko
Auto: F10 530d, X5e70 30d

Utorok, 24. Apríla 2012, 20:50

voloda napísal:
to jararak: ironicke poznamky si nechaj vo vacku a snaz sa respektovat fakt, ze su ludia co maju na vec odlisny nazor, a predstav si, nechodia si menit vodu v ostrekovacoch do bavarie, len chcu mat auto na ktore sa da spolahnut a pri ktorom netreba nosit ladu s naradim v kufri.

to dimensionone: radsej si priplat za znacku (napr. lemforder) a budes mat pokoj na dlhsie. Ale nas co ti radia menit to neber vazne, lebo niekto to dookola maze striekackou, takze menit to urcite netreba (jedine ze si chodis davat doplnat vodu v ostrekovacoch do bavarie, vtedy mozes). :bmwball:

ono suhlasim je to kazdeho osobna vec ,mne to zacalo vrzgat pri 130000km do odbornych veci sa s vami pustat nejdem kedze sa tomu moc nevyznam ale menili mi to a aj tak to vrzgalo (takze neviem ci je to presne len tento pripad) , neviem kolko je tam tych gumiciek , no potom tam strekol toho oleja ako tu spomina kolega (nedam ruku do ohna ze do toho isteho ) vyssie a uz mam najazdenych 30t km a ziaden hrkot sa ani z naznaku nevratil, takze ide o to kto co preferuje, ja som zastancom skusit lacnejsu verziu a ak drzi tak preco nie , zase ak tu niekto spomina ze by sa to malo vracat po 5t alebo 10t , urcite by som riesil vymenu , tod moj nazor

dimensionone
Autor témy
Auto: 318d(F31)

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 16:08

Zatiaľ som to napichol olejom, vrzganie po 1-2 dňoch úplne prestalo... čapy už mám pripravené, kým to však zase nezačne vrzgať, nemá význam to vymieňať :D

valer750
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Apríla 2012, 13:42

len tak mimochodom, lemforder alebo origo.. nic ine nema vyznam. fakt nepochopim ludi, ktori kupuju lacne alebo najlacnejsie diely a cakaju od toho dozivotie...a vymena je dost narocna...cize pokial tie klby nemaju nejako extra velku volu, tak urcite odporucam kazdemu olej:))
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

riso321
Kraj: Trnavský

Pondelok, 1. Októbra 2012, 10:46

no vrzga to aj mne:( skusal som tam streknut olej ale ziadna zmena:( je tu niekto kto ma dielnu a pozre sa mi nato co je treba vsetko vymenit?samozrejme nie zadarmo :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 1. Októbra 2012, 10:48

riso321 napísal:
no vrzga to aj mne:( skusal som tam streknut olej ale ziadna zmena:( je tu niekto kto ma dielnu a pozre sa mi nato co je treba vsetko vymenit?samozrejme nie zadarmo :D

napis tomuto klubakovy: tt-simik-u602.html
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)

Pondelok, 1. Októbra 2012, 10:54

kua, mne to vrzga uz asi od kedy mam auto a ja ze to tak ma byt...hmm :lol:
aj ked mne sa zda ze to ide z prednej napravy. moze byt ten isty problem aj tam?
525d (E60)
Obrázok

jakubb88
Auto: E61 530d

Utorok, 9. Októbra 2012, 14:04

v mojom pripade sa to uz nedalo zniest, po ceste do servisu na vymenu to prestalo a je to ticho uz 4 mesiace :)))))))))))ňň

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Utorok, 9. Apríla 2013, 19:30

jakubb88 napísal:
v mojom pripade sa to uz nedalo zniest, po ceste do servisu na vymenu to prestalo a je to ticho uz 4 mesiace :)))))))))))ňň

Možno to tvoj sused už nemohol zniesť tak si cez noc ľahol pod auto a premazal to :lol: :wink:
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 9. Apríla 2013, 20:32

VT-535BH napísal:
Možno to tvoj sused už nemohol zniesť tak si cez noc ľahol pod auto a premazal to :lol: :wink:

:mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní