... všetko o BMW ...
voloda napísal:to jararak: ironicke poznamky si nechaj vo vacku a snaz sa respektovat fakt, ze su ludia co maju na vec odlisny nazor, a predstav si, nechodia si menit vodu v ostrekovacoch do bavarie, len chcu mat auto na ktore sa da spolahnut a pri ktorom netreba nosit ladu s naradim v kufri.
to dimensionone: radsej si priplat za znacku (napr. lemforder) a budes mat pokoj na dlhsie. Ale nas co ti radia menit to neber vazne, lebo niekto to dookola maze striekackou, takze menit to urcite netreba (jedine ze si chodis davat doplnat vodu v ostrekovacoch do bavarie, vtedy mozes).
riso321 napísal:no vrzga to aj mne:( skusal som tam streknut olej ale ziadna zmena:( je tu niekto kto ma dielnu a pozre sa mi nato co je treba vsetko vymenit?samozrejme nie zadarmo
jakubb88 napísal:v mojom pripade sa to uz nedalo zniest, po ceste do servisu na vymenu to prestalo a je to ticho uz 4 mesiace :)))))))))))ňň
VT-535BH napísal:Možno to tvoj sused už nemohol zniesť tak si cez noc ľahol pod auto a premazal to![]()